Spune-mi ce mănânci, să-ţi spun cum trăieşti. O dietă avantajoasă şi sănătoasă
Ultima actualizare:
Femeile pedante vor să arate impecabil! Aşa se explică faptul că ele vor să mai slăbească şi atunci când cântarul le contrazice. O femeie pedantă crede că trebuie să mai slăbească „puţin”în talie, „un pic” pe coapse...
Pentru concretizarea acestor dorinţe, există diete cu efecte pe placul pedantelor! Un astfel de regim alimentar „topeşte” două-trei kilograme şi trebuie urmat timp de cinci zile. În acest interval, se consumă alimente gustoase şi nu se poate spune că este vorba despre un regim alimentar de înfometare. Mai mult, în urma dietei starea de spirit este excelentă!
Iată meniul ideal ce trebuie urmat în timpul dietei!
În prima zi
- La micul dejun: O cană cu suc de fructe fără zahăr şi 2 biscuiţi de orez cu miere;
- La ora 11: Un măr sau o piersică.
- La prânz: O chiflă cu şuncă slabă de pui sau de curcan.
- La ora 17: Un fruct, măr sau grapefrut.
- La cină: O porţie de carne de pui la grătar şi salată asezonată cu o linguriţă de ulei presat la rece.
A doua zi
- La micul dejun: Un pahar cu suc de fructe fără zahăr, două fructe, o ceaşcă de cafea din orz sau din cicoare îndulcită cu o linguriţă de
- miere.
- La ora 11: Un fruct, de preferinţă un grapefrut.
- La prânz: O porţie de peşte ton, creveţi fierţi şi o salată de crudităţi.
- La ora 17: Un fruct.
- La cină: O porţie de spaghete asezonate cu suc de roşii, cu cimbru şi o linguriţă de ulei presat la rece.
A treia zi
- La micul dejun: Un iaurt cu cereale şi o ceaşcă de cafea îndulcită cu miere.
- La ora 11: Un măr.
- La prânz: O porţie de carne de pui condimentată, o salată de crudităţi.
- La ora 17: Un fruct.
- La cină: O porţie de peşte cu garnitură de legume fierte şi salată de crudităţi, asezonată cu o linguriţi de ulei presat la rece.
A patra zi
- La micul dejun: Un pahar de suc de fructe neîndulcit, două felii de pâine cu magiun şi cafea din orz sau din cicoare îndulcită cu o linguriţă de miere.
- La ora 11: Un măr.
- La prânz: O salată mixtă (conţine: salată verde, brânză telemea sau caş, un ou, un morcov, o lingură de peşte ton, o roşie şi puţin ulei presat la rece.
- La ora 17: Un fruct. Măr sau pară.
- La cină: O felie de pâine prăjită, un ou fiert tare, salată preparată din două roşii asezonată cu puţin ulei presat la rece.
A cincea zi
- La micul dejun: O brioşă, o cafea de orz sau de cicoare îndulcită cu miere.
- La ora 11: Un fruct: măr sau piersică.
- La prânz: O porţie de spaghete cu roşii, asezonată cu cimbru şi puţin ulei presat la rece.
- La ora 17: Un fruct: un măr.
- La cină: O porţie de carne de pui la grătar şi salată asezonată cu o linguriţă de ulei presat la rece.