Știți că piersicile coapte natural sunt o armă anticancer?
Antioxidanții prezenți în compoziția piersicilor coapte natural ar putea fi adăugați în terapiile care reduc riscul de metastază, considerată principala cauză de deces în cazul cancerului mamar și altor tipuri de cancer.
Cercetătorii de la Universitatea Washington State în colaborare cu oamenii de ştiinţă de la Universitatea Texas au descoperit că polifenolii din compoziția piersicilor (antioxidanți puternici) inhibă dezvoltarea celulelor de cancer la sân şi combat puterea acestor celule de a se răspândi. Cercetătorii acestor foruri universitare afirmă că antioxidanţii din compoziția piersicilor coapte natural completează efectul tratamentelor medicale şi inhibă creşterea tumorilor.
Antioxidanții din piersicile coapte natural, armă anticancer
Cercetătorii de la Universitatea Washington State și oamenii de știință de la Universitatea Texas susțin că vitaminele şi polifenolii, care fac din piersici o armă veritabilă anticancer, se găsesc în cantităţi suficiente doar în piersicile coapte natural. Aceşti compuşi ar putea fi administraţi sub formă de extras sau prin consumarea a doua-trei piersici coapte pe zi. „ Eu aş opta pentru trei piersici pe zi”, afirma Giuliana Noratto, profesor de ştiinte alimentare la Universitatea Washington State.