Studiu: Pentru grătar, carnea marinată este mai sănătoasă

Ultima actualizare:

Varietăţile de carne procesată sau prăjită conţin substanţe nocive (amine heteroclitice) care se formează în momentul în care produsul este expus la temperaturi ridicate.

Acestea pătrund în mâncarea preparată la cărbuni. De aceea, pentru a preveni astfel de probleme, specialiştii acestui for ne recomandă ca înainte de a pune carnea pe grătar , s-o preparăm prin marinare timp de o oră , să-i adăugăm cimbru şi rozmarin. Aceste două condimente bogate în antioxidanţi au capacitatea să elimine 87% din cantitatea substanţelor nocive, care se formează în timpul prăjirii.



Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
playtech.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
seismograf cutremur istock jpg
jerash jpg
dublin irlanda pixabay jpg
Adrian Sârbu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
notre dame redeschidere jpg
tren, foto shutterstock jpg
AEP inquam jpg
incidentul diatlov jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net