Studiu: Pentru grătar, carnea marinată este mai sănătoasă

Ultima actualizare:

Varietăţile de carne procesată sau prăjită conţin substanţe nocive (amine heteroclitice) care se formează în momentul în care produsul este expus la temperaturi ridicate.

Acestea pătrund în mâncarea preparată la cărbuni. De aceea, pentru a preveni astfel de probleme, specialiştii acestui for ne recomandă ca înainte de a pune carnea pe grătar , s-o preparăm prin marinare timp de o oră , să-i adăugăm cimbru şi rozmarin. Aceste două condimente bogate în antioxidanţi au capacitatea să elimine 87% din cantitatea substanţelor nocive, care se formează în timpul prăjirii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Maria Alexandra fiica Alina și Nicolae ai României foto Facebook5 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Bazilica Sfântul Petru (© Pixabay)
building 7935883 1280 jpg
ceaiuri pentru fiere din plante medicinale jpeg
creanga si eminescu jpg
bancomat jpeg
dubrovnik croatia summer time 3499458 1280 jpg
banner bojdeuca lui creangă jpg
grigore alexandrescu poet jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net