Studiu: Pentru grătar, carnea marinată este mai sănătoasă

Ultima actualizare:

Varietăţile de carne procesată sau prăjită conţin substanţe nocive (amine heteroclitice) care se formează în momentul în care produsul este expus la temperaturi ridicate.

Acestea pătrund în mâncarea preparată la cărbuni. De aceea, pentru a preveni astfel de probleme, specialiştii acestui for ne recomandă ca înainte de a pune carnea pe grătar , s-o preparăm prin marinare timp de o oră , să-i adăugăm cimbru şi rozmarin. Aceste două condimente bogate în antioxidanţi au capacitatea să elimine 87% din cantitatea substanţelor nocive, care se formează în timpul prăjirii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Ingrijire piele femeie FOTO Shutterstock jpg
Pensionari discută cu reprezentanții presei și oficialii Caselor de Pensii de care aparțin privind recalcularea pensiei, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
husky harghita jpg
MONICA POLI jpg
dacii  jpg
mascati jpg
Diana  Sosoaca Foto Facebook Diana Ivanovici Sosoaca jpg
decebal refugul png
image
actualitate.net
image
actualitate.net