Sucuri minune pentru ficat

Ultima actualizare:

E unul dintre cele mai importante organe, cel care ne protejează de efectele toxinelor intrate în organism. Ficatul trebuie păstrat într-o stare bună de funcţionare, iar sucurile de detoxifiere ne pot ajuta.

Ficatul trebuie curăţat periodic, pentru a preveni îmbolnăvirea. În cazul în care aveţi o dietă bogată în alimente procesate, nu vă odihniţi suficient, respiraţi mult aer poluat, beţi alcool regulat şi nu consumaţi o cantitate suficientă de nutrienţi, atunci e recomandat să vă detoxifiaţi ficatul, potrivit www.alegesanatos.ro. 

  • Suc de lămâie şi sfeclă roşie: 6 tulpini de ţelină, o jumătate de lămâie, 1 sfeclă roşie, 1 cană coriandru, 1 bucăţică ghimbir ras. Se procesează toate ingredientele într-un storcător. Sucul se serveşte imediat.
  • Suc de morcovi şi sfeclă roşie: 2 morcovi, 2 bucăţi sfeclă roşie, 1 lămâie, un bulb de molură. Se mixează toate ingredientele. Sucul se consumă imediat sau se poate păstra la frigider timp de 24 de ore.
  • Suc de kale şi varză elveţiană: o jumătate de castravete, 2 căni varză kale, o jumătate de lămâie fără coajă, 1 lime fără coajă, 1 cană sfeclă elveţiană. Se procesează toate ingredientele într-un storcător. Se consumă imediat.
  • Suc de portocale şi ţelină: 2 portocale fără coajă, 1 lămâie fără coajă, o jumătate de ţelină, o jumătate de cană cu pătrunjel. Se procesează toate ingredientele în blender. Se consumă imediat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Vama Veche, în anii trecuți de 1 Mai jpeg
miez nuca nuci jpeg
avion pexels jpg
Femeie insarcinata FOTO Shutterstock jpg
sosoaca jpeg
bani jpg
Ziua a doua a congresului PPE la Romexpo, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
cuplu fericit jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net