Sucurile naturale întăresc imunitatea
Sucurile de fructe şi legume sunt recomandate pentru curăţarea organismul. Pentru această perioadă a anului sunt recomandate 3 sucuri cu rol de detoxifiere şi, în acelaşi timp, energizante.
Pentru masa de dimineaţă un bun energizant şi detoxifiant este amestecul următor: 90 grame morcov, 50 grame ardei gras, 25 grame spanac, 25 grame ceapă, 50 grame ţelină, 90 grame castravete, 50 grame roşii. Se poate adăuga sare grunjoasă. Sucul conţine vitamina A, vitamina C, fier, potasiu, selenium, zinc.
Pentru masa de prânz: 300 g miez de pepene verde şi 125 g zmeură. Se pot folosi şi sâmburii pepenului, aducând un surplus de vitamine şi minerale. Acest amestec de fructe conţine vitamina A, vitamina C, potasiu, fier şi calciu.
Pentru masa de seară: 125 g ananas proaspăt, 125 g struguri, 50 g salată verde, 50 g ţelină. Conţine vitamina B6, vitamina C, magneziu, niacin, triptofan.