Terapeuții recomandă fructele de aronia în perioadele de surmenaj fizic și intelectual


    ructele de aronia sunt un tonic pentru memorie
ructele de aronia sunt un tonic pentru memorie

Fructele de aronia se regăsesc în compoziția unor preparate precum Capsulele memo-complex și în Tinctură. Aceste preparate au proprietăți anticancerigene și detoxifiante. Totodată, aceste preparate sporesc vitalitatea organismului, datorită concentrației mari de vitamine și de substanțe nutritive prezente în compoziția lor.

Studii recente au scos în evidență faptul că aronia ajută la menținerea sănătății creierului, îmbunătățește funcțiile cerebrale, previne pierderile de memorie și pierderea echilibrului. Capsulele Memo-complex și Tinctura, preparate la Nera Plant, stimulează activitatea cerebrală, protejează memoria și performanțele creierului, ajută la concentrare și sunt un tonic în perioadele de tensiune nervoasă și mentală. De aceea, terapeuții le recomandă în  perioadele de surmenaj fizic și intelectual, când apare slăbirea treptată a memoriei, insomniile, tulburări de memorie post traumatice, stări de nervozitate sau tulburări produse de problemele vasculare cerebrale. 

Fructele de aronia echilibrează metabolismul, întăresc sistemul imunitar și scad nivelul hormonilor de stres. De asemenea, fructele de aronia au puterea să inhibe dezvoltarea cheagurilor de sânge și ateroscleroza. Specialiștii susțin că preparatele cu aronia pot să prevină chiar și boala Alzheimer.  

FotoJet jpg
ramona si cazacu jpeg
FotoJet (3) jpg
calendar ortodox 2021 27 noiembrie sfantul mare mucenic iacob persul jpeg
buta jpg
1669494557875057 1XMKigNP jpg
Bataie intre suporteri jpg
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 27 noiembrie sfantul mare mucenic iacob persul jpeg
FotoJet (3) jpg
dog 1168663 1920 jpg
business 816491 1920 jpg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
fata diavol jpg