Tratamente naturiste cu hrean

Ultima actualizare:

    Contra durerilor lombare, poţi aplica o turtă de grâu cu hrean ras şi oţet pe zona dureroasă.www.clicksanatate.ro
Contra durerilor lombare, poţi aplica o turtă de grâu cu hrean ras şi oţet pe zona dureroasă.www.clicksanatate.ro

Hreanul este o plantă legumicolă care se folosește cu succes în bucătăriile din toată lumea, dar – datorită numeroaselor proprietăți benefice pentru organism, este utilizat și ca plantă medicinală.

Spune adio migrenelor!

Migrenele ți-au schimbat viața și nu știi cum să mai scapi de ele? Poți apela cu încredere la frunze de hrean verde. Trebuie să le bați puțin, apoi să le aplici pe frunte. Fă acest lucru în fiecare seară, timp de 3 săptămâni și, cu siguranță, durerile de cap vor fi doar o amintire.

Totodată, această plantă te poate ajuta să scapi de durerile de rinichi. Se știe că sunt unele dintre cele mai îngrozitoare dureri. Ce trebuie să faci? Prepară o turtă de grâu cu hrean ras și oțet. Pune-o pe zona lombară și prinde-o cu ajutorul unui brâu. Ține așa timp de 15 minute. Repetă procedura în fiecare zi, până scapi de dureri.

Uiți de durerile de dinți

Durerile de dinți îți afectează activitățile de peste zi? Mergi rapid la un stomatolog, iar dacă nu reușești să ajungi în timp scurt, remediul cu hrean poate fi de ajutor. Fierbe 200 de ml de vin roșu. În timp ce vinul încă este pe foc, adaugă două lingurițe de hreah ras. Bea acest amestec, pentru ca durerile de dinți să scadă în intensitate.

Pe de altă parte, hreanul este un adevărat remediu și în cazul paradontozei. Iată ce trebuie să faci:  mestecă hrean crud, dat prin răzătoare, în fiecare dimineață.   

Află pe clicksanatate.ro cum poți scăpa de febră și de dureri articulare cu hrean!

Arsuri la stomac? Tratează-le cu zmeur!

Ce riști dacă nu-ți controlezi hipertensiunea

image
image
image
image
image
image
yeferson cossio jpg
ceausescu Rockeffeler1 jpg
FotoJet (1) jpg
Laptop - frauda online FOTO Shutterstock
FotoJet jpg
Screenshot 2023 12 11 133610 png
bani pusculita jpeg
politie tamponare   politia romana jpg