Tratamente naturiste cu produsele din stup

Combinate sau luate separat, mierea, propolisul şi polenul stimulează imunitatea întregului organism. Uite ce trebuie să faci ca să-ţi fie mai uşoară trecerea de la anotimpul cald la cel rece.

Miere

Produs al stupului, mierea este unul dintre cele mai eficiente antibiotice din natură. Are efect expectorant, emolient, antibacterian, remineralizant, antioxidant şi mai ales imunostimulator. E folosită pentru vindecarea tusei, a bolilor intestinale şi a rănilor pielii. O cură de o lună în care iei zilnic 3 linguriţe de miere îţi va întări sistemul imunitar şi te va ajuta să treci mai uşor peste răceli.

Propolis

Cunoscut drept cel mai puternic medicament antiinfecţios, propolisul poate distruge zeci de bacterii, virusuri şi ciuperci parazite, având calităţi inegalate de fortifiere a sistemului imunitar. Ajută organismul în răceală, gripă, amigdalită şi dureri în gât. Tinctura de propolis se consumă în doze de câte 30-50 picături, de 2-4 ori pe zi, cu o oră înainte de mese. 

Polen

Plin de vitamine, minerale, oligoelemente şi aminoacizi, polenul e utilizat ca supliment nutriţional, medicament, revigorant. Reglează tranzitul intestinal, detoxifică organismul, îi susţine imunitatea, ameliorează astmul, creşte capacitatea de efort. Cura cu polen durează minimum 2 săptămâni, în care se consumă 10-30 g polen pe zi. Se fac 3-4 cure pe an.

serban huidu si mihai gainusa
Victor Piturca jpeg
Petre Roman, Mioara si Oana jpg
Lia Bugnar Marius Manole FOTO Pro TV jpeg
Simona Halep si Toni Iuruc, Facebook jpg
cub botez reghecampf caciuc png
cub anastasia soare png
Burleanu, Sportpictures jpg
image
image
image
image
image
image
Echipa de cercetători s a pozat cu meteoritul jpg
baza rochie diana (gettyimages) jpg
Casa lui Capone jpg
Victor Piturca jpeg
maxresdefault jpg
gabriel mardale jpg