Tratamente naturiste pentru celulită şi vergeturi


    Tratamente naturiste pentru celulită şi vergeturi: Click! a făcut o selecţie cu cele mai bune remedii naturiste pentru pielea ta
Tratamente naturiste pentru celulită şi vergeturi: Click! a făcut o selecţie cu cele mai bune remedii naturiste pentru pielea ta

Celulita şi vergeturile le dau bătăi de cap tuturor femeilor. Reducerea acestora este posibilă doar prin utilizarea unor tratamente naturiste pentru celulită şi vergeturi. Vergeturile şi celulita apar atunci când există fluctuaţii de greutate, în special când te îngraşi brusc.

Deşi nu există un tratament care să vindece complet vergeturile, cât şi să reducă celulita, poţi încerca acasă câteva tratamente naturiste pentru celulită şi vergeturi. Avantajul metodelor naturiste este că sunt şi mai puţin costisitoare şi îţi asigură efecte vizibile de lungă durată.

  • 1. Tratament cu albuşuri şi ulei de măsline. Acest tratament ieftin are afecte uimitoare. Prin urmare, pentru acest tratament ai nevoie de 2 albuşuri bătute spumă şi jumătate de ceaşcă de ulei de măsline. După ce îţi exfoliezi pielea, întinde albuşul pe ea şi lasă-l sa acţioneze până când se usucă. Clăteşte albuşul şi hidratează-ţi pielea cu ulei de măsline. Şi acesta face parte din tratamente naturiste pentru celulită şi vergeturi.
  • 2. Tratament cu aloe vera. Datorită conţinutului ridicat de colagen, aloe vera este o alegere perfectă pentru tratarea vergeturilor şi reducerea celulitei. Gelul aloe vera se masează pe pielea afectată timp de 20 de minute, apoi se îndepărtează cu apă calduţă. Acesta face parte din cele 4 tratamente naturiste pentru celulită şi vergeturi şi trebuie repetat o dată la 2-3 zile, până când observi o îmbunătăţire a aspectului pielii.

Tratamente naturiste pentru celulită şi vergeturi - Cum să scapi de coaja de portocală

  • 3. Tratament cu cafea şi ulei de argan. Uleiul de argan a devenit foarte popular în ultima perioadă, datorită efectelor senzaţionale asupra pielii. Pentru acest tratament naturist pentru celulită şi vergeturi, ai nevoie de: zaţ de cafea şi ulei de argan. Masează delicat pielea cu amestecul de cafea şi ulei de argan, pentru a nu o irita.
  • 4. Tratament cu zahăr şi suc de lămâie. Pentru a reduce vergeturile şi surplusul de celulită, îţi poţi face un tratament simplu şi eficient din: 4 linguriţe de zahăr tos, 4 linguriţe de ulei de migdale şi 4 linguriţe de suc de lămâie. Amestecă ingredientele şi masează pielea cu probleme. După 10 minute, clăteşte pielea.
serban huidu si mihai gainusa
Victor Piturca jpeg
Petre Roman, Mioara si Oana jpg
sex sex 0 jpeg
Lia Bugnar Marius Manole FOTO Pro TV jpeg
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
307079526 210160864678269 6977173893454253715 n jpg
infidelitate jpeg
image
image
image
image
image
image
 Victor Pițurcă FOTO Mediafax
Echipa de cercetători s a pozat cu meteoritul jpg
baza rochie diana (gettyimages) jpg
Casa lui Capone jpg
Victor Piturca jpeg
maxresdefault jpg