Trei sucuri care te răcoresc

simeon stalpnicul png

Vara şi-a intrat în drepturi şi temperaturile cresc pe zi ce trece. Scapă de sufocanta căldură cu un pahar de suc răcoritor. Iată care sunt cele mai indicate licori naturale.

Sucul de mere

Este plin de vitamine, întăreşte organismul şi este un bun aliat într-o zi toridă. Diuretic, tonic, antiseptic şi antireumatismal, sucul de mere este indicat în astenie fizică şi intelectuală, în anemie şi demineralizare, însă este folosit şi în cazuri de reumatism, gută, obezitate, stări febrile, gastrită, ulcer gastric, insomnii, cefalee..

Sucul de roşii

Este bogat în săruri minerale, în special calciu şi fier, ajută în cazurile de astenie şi anemie, regenerează organismul, are rol răcoritor, revitalizant, antiinfecţios, dezintoxicant, uşurează digestia şi este un bun echilibrant celular.

simeon stalpnicul png

Este indicat tuturor pentru proprietăţile sale de detoxifiere a organismului, datorită conţinutului ridicat de pectină, substanţă care are proprietatea de a absorbi toxinele intestinale.

Sucul de grepfrut

Amărui, dar răcoritor şi plin de vitamine. Cu aportul său de minerale, enzime şi acid citric, grepfrutul stors are efecte tonice, depurative şi antihemoragice. Este indicat în anorexii, oboseală, dar şi afecţiuni pulmonare. Dacă ai carenţe de vitamina C, bea un pahar de suc de grepfrut pe zi.

simeon stalpnicul png
cub camelia șucu (1) png
cub lia bugnar theo rose png
cub ioana nastase png
Actrița Kirstie Alley și John Travolta
serial wednesday jpg
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
cub Kirstie Alley
ispite masculine insula iubirii sezonul 6 jpg
image
image
adevarul.ro
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 7 decembrie sf filofteia de la arges icoana de sorin vintzeanu jpeg
accident pasajul unirii 6 decembrie 2022 (7) png
index jpg
mititelu jr 3 jpg
cap Charles III   GettyImages 1243368615 jpg
vremea polei jpeg