Trucuri s─â devii o persoan─â matinal─â

6 aprilie 2017
simeon stalpnicul png
Dac─â mergi la culcare la aceea┼či or─â, ├«n timp ├«┼úi va fi mult mai u┼čor s─â adormi devreme ┼či s─â fii energic diminea┼úa.www.clicksanatate.ro

├Än fiecare diminea╚Ť─â, obi╚Önuie╚Öti s─â reprogramezi alarma de cel pu╚Ťin dou─â ori p├ón─â s─â te ridici din pat? Atunci este mometul s─â faci c├óteva schimb─âri ├«n casa ta ╚Öi ├«n rutina zilnic─â pentru a te transforma ├«ntr-o persoan─â matinal─â ╚Öi energic─â.

Sigur nu doar o dată ai auzit că oamenii matinali sunt mai putin expuși la riscul de a fi obezi. Există un mic adevăr în această vorbă.

Obișnuiește-te să te culci devreme

Chiar dac─â pare aparent evident acest sfat este foarte important de subliniat acest aspect deoarece pentru a te trezi diminea╚Ť─â ╚Öi pentru a fi ├«n form─â a doua zi, trebuie s─â mergi la culcare devreme pentru ca organismul t─âu s─â aib─â suficient timp s─â se odihneasc─â. Dac─â te vei str─âdui s─â mergi la culcare ├«n fiecare sear─â la aceia╚Öi or─â organismul t─âu va face din acest lucru o mic─â rutin─â ╚Öi ├«n timp ├«╚Ťi va fi mult mai u╚Öor s─â adormi devreme.

Trezește-te în fiecare zi la aceeași oră

At├ót lipsa c├ót ╚Öi excesul de somn te pot face s─â te sim╚Ťi obosit a doua zi. Iar dac─â nu ├«i creezi o rutin─â organismului t─âu acesta nu se va adapta la noul program de trezire. Este necesar ca ├«n fiecare zi inclusiv ├«in weekend, s─â te treze╚Öti la aceia╚Öi or─â p├ón─â c├ónd corpul se va obi╚Önui cu acest program ╚Öi ├«ntr-un final nu vei mai avea nevoie de ceas ca s─â te treze╚Öti.

Cump─âr─â un ceas f─âr─â func╚Ťia de am├ónare

Pentru ca trezitul de diminea╚Ť─â s─â fie un real succes trebuie s─â evi╚Ťi cu orice pre╚Ť am├ónarea alarmei, astfel ├«╚Ťi vei m─âri ╚Öansele de a deveni o persoan─â matinal─â. ├Än cazul ├«n care nu ai posibilitatea s─â optezi pentru aceast─â variant─â asigur─â-te c─â exist─â o persoan─â destul de insistent─â care s─â te ajute s─â te treze╚Öti diminea╚Ťa.

Afl─â pe clicksanatate.ro mai multe ponturi s─â fii energic diminea╚Ťa!

Merele verzi se mănâncă pe stomacul gol

De ce femeile au nevoie s─â doarm─â mai mult dec├ót b─ârba╚Ťii

bianca dragusanu
BeFunky collage (10) jpg
catalin eva maruta jpg
Ce face si cum arata acum Liviu Arteni fostul sot al celebrei Israela Vodovoz 1024x576 webp
anda adam
anda adam png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
Giovani Becali jpeg
1 pneumonie jpg jpeg
sorin oprescu
rau teleorman jpg
Elevii care vor medita┼úii, vor putea face acest lucru ├«n cadrul ┼čcolii
bnr jpeg