Uite cum slăbeşti 6 kg într-o lună!
Luni – zi de post
Mic-dejun: un iaurt fără grăsimi şi un măr;Prânz: ardei umpluţi, sfeclă roşie şi salată verde;Gustare: ciocolată caldăCină: omletă din două ouă cu şuncă, roşii coapte.
Marţi – zi de răsfăţ
Mic-dejun: cereale cu fructe şi cafea;Prânz: un sandviş şi un măr;Gustare: o felie de pâine cu gem şi o banană;Cină: bulete de peşte cu sos Tartar, cartofi la cuptor, porumb dulce şi ardei gras.
Miercuri – post
Mic-dejun: o cafea fără lapte şi zahăr;Prânz: supă picantă de morcovi cu pâine integrală, o mandarină;Gustare: gem de zmeură fără zahăr;Cină: mâncare de creveţi cu legume şi usturoi (se foloseşte o singură linguriţă de ulei).
Joi – zi de răsfăţ
Mic-dejun: un ou ochi, o felie de pâine toast şi un pahar de suc de mere;Prânz: mâncare de conopidă cu brânză la cuptor, o bucată de prăjitură cu ciocolată;Gustare: fructe uscateCină: lasagna, pâine cu usturoi şi salată de roşii.
Vineri – zi de răsfăţ
Mic-dejun: iaurt grecesc cu fructe, o cafea cu lapte sau ceai, fără zahăr sau miere;Prânz: fasole şi pâine prăjită, fructe şi cereale, alune;Cină: salată de roşii cu mozarella, pizza, 2 pahare de vin roşu, un tiramisu.
Sâmbătă – zi de răsfăţ
Mic-dejun: două felii de pâine integrală, unt şi gem, un ou fiert şi suc de portocale;Prânz: cartof copt cu brânză şi salată de varză;Gustare: două mandarine, lipie cu salată de ceapă;Cină: pui la cuptor, pilaf, spanac, două pahare de vin alb.
Duminică – zi de răsfăţ
Mic-dejun: sandviş cu bacon, suc de portocale;Prânz: pui la rotisor, cartofi copţi la cuptor, morcovi, mazăre, o porţie mică plăcintă de mere cu îngheţată;Cină: pui rece şi salată verde, plăcintă cu mere.