Uite de la ce te doare capul!

Ultima actualizare:

Milioane de oameni din întreaga lume se confruntă cu această problemă. Cercetătorii americani au realizat studii peste studii şi au descoperit câteva cauze care conduc la durerile de cap.

Durerile din zona cefei sunt cauzate de poziţia greşită a capului. Muşchii superiori ai gâtului se încordează şi produc dureri de cap. Acestea sunt întâlnite în rândul celor care lucrează la birou.

Durerile din creştetul capului sunt cauzate de exerciţiile fizice intense, râsul zgomotos şi prea multe ore de somn. Oamenii căpătă dureri de cap chiar şi în timpul sexului.

Durerile din zona frunţii pot fi produse de bretelele mult prea strâmte ale sutienului. Ele pun presiune pe partea de jos a gâtului, provocând dureri insuportabile pe frunte şi deasupra ochilor.

Dacă aveţi dureri de cap în zona tâmplelor este un semn clar că aveţi nevoie de un control oftalmologic. De asemenea, purtarea unor ochelari necorespunzători produce acelaşi efect.

Cei mai predispuşi la durerile laterale de cap sunt bărbaţii. Specialiştii susţin că acestea sunt genetice, fiind însoţite de lăcrimări ale ochilor sau blocarea căilor nazale.

Durerile de sinusuri pot fi consecinţa unei infecţii a acestora, cunoscută sub numele de sinuzită. Sinusurile se blochează şi bacteriile se înmulţesc. Aceasta se tratează cu antibiotice. 

image
image
image
image
image
image
codul lui hammurabi colaj captura video jpg
viata sanatoasa freepik jpg
aldo moro captura video jpg
Conferința de presă comună a președintelui Parlamentului European și a președintelui României urmată de discursul în cadrul dezbaterii „This is Europe“, în plenul Parlamentului European, în Strasbourg. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
gaius appuleius diocles captura video jpg
donald trump printul harry colaj gettyimages jpg
bere istock jpg
teodosie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net