Uleiul din sâmbure de caise, bun pentru păr

10 mai 2013

Redă strălucirea. Bogat în acizi  poli-nesaturaţi, are efecte remarcabile în special pentru părul obosit, vopsit sau lipsit de strălucire. Ajută la regenerarea firului de păr, previne căderea părului, combate mătreaţa, asigură stabilizarea unui flux constant de energie pentru a imprima un sentiment general de calm.

Accelerează creşterea părului. Masat pe scalp, uleiul de sâmburi de caise asigură sănătatea acestuia şi a părului.

Revitalizant, revigorant, nutritiv şi emolient. Este indicat ca sticluţa cu ulei de păr să devină un produs nelipsit din trusa de plajă. Acesta protejează firul de păr de razele nocive ale soarelui, de apa de mare sau de piscină şi diminuează efectele negative ale produselor de styling, ale uscatului cu aer fierbinte sau ale coafatului cu placa.  

Soluţie pentru firele rebele. În cantităţi mici, se mai foloseşte pentru a calma firele rebele şi pentru a definitiva aspectul coafurii.

Ca mască de păr, uleiul se aplică pe toată lungimea, de la rădăcină la vârfuri. Se înfăşoară părul într-un prosop cald (opţional) şi se menţine minimum 1-2 ore înainte de baie.

Dacă aveţi răbdare, puteţi păstra uleiul pe păr întreaga noapte, pentru a-l spăla dimineaţa.

Ulei de corp din sâmbure de caise, www.herbavita.ro, 15 lei Regenerează şi revitalizează pielea oferindu-i fermitate, înlătură ridurile.

Ulei de păr din sâmbure de caise de la SORIG, www.biotibet.ro, 33.60 leiPentru cele mai bune rezultate, trebuie lăsat să acţioneze cel puţin o oră înainte de şamponare.

Ulei pentru salate din sâmbure de caise 250 ml, BIO, www.izvorshop.ro, 44 ron. Este bogat în Omega-9, Omega-6 și vitamine. Este un calmant nervos eficient, se poate folosi şi ca somnifer înainte de culcare.

banica vicoveanca jpeg
irina fodor asia express jpg
Screenshot 2022 05 27 211225 png
9 brad pitt si jennifer aniston 1 jpg jpeg
cris ciobanasu vlad gherman png
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg
3 helen mirren jpg jpeg
cub nicoleta luciu png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
FotoJet (2) jpg
kate middleton si printul william foto profimedia 11 jpeg
Catedrala Mântuirii Neamului   București (Ianuarie 2022) jpg
calendar ortodox 2021 28 mai sfantul ierarh nichita marturisitorul episcopul calcedonului png
BeFunky collage (7) jpg
spital ploiesti png