Vindecarea prin medicina energetică


    Corpul şi mintea sunt într-o permanentă interacţiune şi depind unul de altul pentru a da o stare de bine
Corpul şi mintea sunt într-o permanentă interacţiune şi depind unul de altul pentru a da o stare de bine

Corpul şi mintea sunt într-o permanentă interacţiune şi depind unul de altul pentru a da o stare de bine. Specialistul Click! în medicina tradiţională indiană, dr. Ovidiu Chiş, ne vorbeşte despre medicina energetică. Aceasta se ocupă de planul emoţional, dar şi de atitudinea interioară şi de modul de a reacţiona prin gânduri şi sentimente.

O sesiune de vindecare emoţională prin medicina energetică începe şi se termină prin crearea şi închiderea unui spaţiu sacru de vindecare, care amplifică fenomenele de conectare şi transformare spirituală. Medicul caută să conducă pacientul către a simţi şi a descoperi atitudinile mentale şi emoţionale care duc spre căi de gândire şi acţiune care îi produc suferinţă. Regresia în amintirile cele mai îndepărtate şi corelarea unor evenimente sau a unor căi de comportament din copilărie sau din anii anteriori ajută la înţelegerea modului în care se produce un răspuns în prezent la aceleaşi stări emoţionale. Stresul este definit nu ca o serie de evenimente neplăcute care ne afectează, ci de modul în care reacţionăm la aceste evenimente. Astfel, reacţia fiecăruia la stres este diferită. 

Inspiraţia energizează, expiraţia purifică

Tehnicile de respiraţie sunt folosite în aceste sesiuni de vindecare. Inspiraţia ne energizează, iar expiraţia ne purifică. Suflul sau expiraţia conţin energie vitală şi informaţie. În tradiţia indiană e ”prana”, forţa vieţii. Noi îi spunem ”suflu” şi într-adevăr asocierea dintre suflu şi suflet e profundă, deoarece suflul respirator conţine informaţii şi forţă vitală care provine din corpul energetic sau din planul sufletesc. Medicul care tratează prin medicină energetică îşi sincronizează respiraţia cu cea a pacientului, proces care intensifică starea de empatie, prin care medicul înţelege şi separă emoţiile profund benefice de cele negative, producând o curăţire în corpul energetic al pacientului.   

Cristalele stochează informaţii emoţionale

Cu ajutorul cristalelor, a plantelor medicinale aromate şi a sunetelor, se pot produce transformări în corpul energetic. Cristalele au o capacitate de a putea stoca informaţii emoţionale. Sunt folosite atât ca receptor, cât şi ca emiţător al undelor emoţionale. Efecte deosebite au şi sunetele muzicale şi uleiurile esenţiale, deoarece creează rezonanţe prin care ne putem conecta pentru a primi sau a elibera informaţia emoţională. 

cub gabriel apostol png
cub andi moisescu png
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
gabriel apostol jpg
andreea ibacka si majda jpg
zodii care imprumuta bani jpg
horoscop zilnic 15 ianuarie jpeg
cub codruta filip png
Luis Suarez FOTO EPA EFE jpg
Congres AUR - George Simion - 27 mar 2022 / FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
image
image
image
FotoJet jpg
muguri 79532593 jpg
calendar ortodox 2022 3 decembrie sfantul prooroc Sf Cuvios Gheorghe de la Cernica  icoană Gabriel Toma Chituc jpg
1 JPG
Produsele de uz zilnic care provoacă tumorile uterine
prater jpg