Vrei să scapi de grăsimea de pe burtă în două luni? Ce trebuie să bei, în fiecare dimineață, pe stomacul gol

Ultima actualizare:

Scăderea în greutate, în special a grăsimii abdominale, îmbunătățește, de asemenea, funcționarea vaselor de sânge și calitatea somnului. 

Un nutriționist vă recomandă un mixt care topește grăsimea de pe burtă. Foto: Click.
Un nutriționist vă recomandă un mixt care topește grăsimea de pe burtă. Foto: Click.

Este imposibil să țintiți grăsimea de pe abdomen în mod specific atunci când țineți dietă. Dar, pierderea în greutate, în general, vă va ajuta să vă micșorați talia; mai important, vă ajută la reducerea stratului periculos de grăsime viscerală, un tip de grăsime din cavitatea abdominală pe care nu o puteți vedea, dar care crește riscurile pentru sănătate", spune Kerry Stewart, Ed.D., director de fiziologie clinică și de cercetare la Johns Hopkins. 

Rețeta care te ajută să scapi de grăsimea de pe burtă

Un cunoscut medic nutriționist român, a postat, pe Tik Tok, o rețetă prin care o să scapi de colăceii de pe burtă. „Burta, și grăsimea părților laterale o să se topească aproximativ în două luni, dacă ții și un pic de regim", pe lângă mixul recomandat de specialist.

Rețeta:

Aveți nevoie de doar câteva ingrediente pentru a face un mix care vă va ajuta să scăpați de grăsimea de pe burtă. 
1. 150 de grame de chefir sau lapte acru ori iaurt.
2. Stoarceți sucul unei mandarine peste. 
3. O linguriță mică de in.

Cum se prepară?

Modul se preparare este extrem de simplu, totul se dă prin blender. Pentru rezultate cât ma bune, acest mix se consumă timp de două luni. Un pahar dimineața pe stomacul gol și  un pahar seara, înainte de culcare, va face minuni!

Încercați să reduceți carbohidrații în loc de grăsimi

De asemenea, pentru a scăpa de colăceii de pe burtă, este indicat să încerci să reduci carbohidrații în loc de grăsimi. Când cercetătorii de la Johns Hopkins au comparat efectele slăbirii asupra inimii, printr-o dietă săracă în carbohidrați, cu o dietă săracă în grăsimi timp de șase luni - fiecare conținând aceeași cantitate de calorii - cei cu o dietă săracă în carbohidrați au pierdut în medie 10 kilograme, mai mult decât cei care au urmat o dietă cu conținut scăzut de grăsimi.

„Un beneficiu suplimentar al dietei sărace în carbohidrați este că a produs o calitate mai bună a pierderii în greutate”, spune Stewart. Odată cu pierderea în greutate, grăsimea este redusă, dar există adesea și o pierdere de țesut slab (mușchi), ceea ce nu este de dorit. În ambele diete, a existat o pierdere de aproximativ 2 până la 3 kilograme de țesut slab, bun împreună cu grăsimea, ceea ce înseamnă că, procentul de pierdere de grăsime, a fost mult mai mare în cazul dietei cu conținut scăzut de carbohidrați.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
furtuna Italia tren  jpeg
parfum_shutterstock 1498408832 jpg
zone depromenada in cucuresti calea victoriei jpeg
Femeie bolnava in pat - eutanasiere - ingrijire FOTO Shutterstock
NATO Joint Warfare Centre jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
supermarket 5202138 1280 jpg
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net