Xiaomi Mi Air - review complet. Ce reușește să facă în casă cel mai vândut purificator de aer

#Best buys
image

Aparatul care purifică aerul este un gadget care a atras atenția în ultimii ani. Avantajele sale sunt destul de puțin cunoscute, însă cu siguranță nu sunt de ignorat. Mulți sunt care au impresia că aerul poluat este doar afară, mai ales în marile orașe, cu trafic intens și industrie puternică. Însă ar rămâne impresionați cât de poluat este și aerul pe care îl respiră în propriile case. Ba chiar e posibil să fie chiar mai nociv.

Cele mai multe aparate de purificat aerul îndepărtează particulele nano precum virusuri, acarieni și diverși alergeni care ne pot pune sănătate în pericol. Pentru acest articol ne-am îndreptat atenția către Xiaomi Mi Air Purifier 3H, cel mai vândut purificator de aer. 

Imediat după ce îl scoți din cutie remarci design-ul său minimalist și finisaje foarte plăcute atât vizual, cât și la atingere. Carcasa este dintr-un plastic de bună calitate, pe care nu rămân amprente și se pare că nu ies în evidență micile zgârieturi. 

Design-ului său îl califică și ca un obiect de decor, iar datorită dimensiunilor sale nu foarte mari, de 24 X 24 X 25 de centimetri nu ocupă foarte mult spațiu. Ai putea să-l pui într-un colț, în laterala unui birou, lângă un pat sau lângă alte obiecte de mobilier. Însă foarte important de precizat este faptul că aparatul trebuie să stea la o distanță de minim 20 de centimetri de alte obiecte sau de orice perete. 

Xiaomi Mi Air Purifier 3H. Cât ține filtrul 

La interiorul aparatului Xiaomi Mi Air Purifier 3H se găsesc un ventilator și un filtru. Se conectează wireless la smartphone, iar pe aplicația Mi Home ai tot felul de informații, precum temperatura din cameră, nivelul de umiditate și ce calitate are aerul. 

Mi Home o găsiți o descărcați de magazinele de aplicații. După ce o instalați, trebuie să căutați Mi Air Purifer și apăsați să vă conectați cu purificatorul. Aplicația are o interfață foarte simplă și intuitivă. Puteți să închideți de pe smartphone sau tabletă aparatul sau să-l porniți și să-l treceți în modul sleep. 

Un senzor vă trimite pe telefon date legate de calitatea aerului și nivelul de PM2,5. De asemenea, aveți grafice legate de activitatea pe care a avut-o pe zile și cum a fost calitatea aerului. Un indicator vă spune exact și cât timp mai aveți până trebuie să schimbați filtru. 

Din aceeași aplicație îl puteți programa când să pornească și când să se oprească și îl puteți reseta. Dacă aveți copii mici, puteți opta ca butoanele fizice de pe aparat să fie anulate și să fie controlat exclusiv din aplicație, astfel încât nimeni în afară de dumneavoastră nu îl poate porni sau opri și nici nu poate face vreo altă operațiune. Aplicația îți mai spune și câți metri cubi de aer a purificat și echivalentul cantității în procese de respirații umane. De exemplu, potrivit aplicației, 900 de metri cubi filtrați reprezintă echivalentul a aproximativ 1,8 milioane de procese de respirație umane. 

Cele două moduri de funcționare pentru filtrare sunt Auto și Turbo. Prima este activă în timpul zilei și atunci când aerul nu este foarte poluat. Dacă senzorul simte că aerul este poluat puternic pornește funcția Turbo. Se activează și dacă simte mirosuri puternice, fum, deotorant sau parfumuri. Elimină cu succes fumul de țigară. Filtrul este compus din trei părți. Există un filtru primar, cel HEPA și unul de carbon activ, care nu lasă să treacă particule foarte mici de praf sau polen. 

Potrivit producătorilor, dacă purificatorul Xiaomi Mi Air Purifier 3H este folosit în condiții normale, filtrul se schimbă la aproximativ 6 luni. Mai multe detalii despre Xiaomi Mi Air puteți găsi - aici. De asemenea, puteți să vă faceți o idee despre costurile de schimbare a unui filtru accesând acest link.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard și Alejandra Gere, GettyImages (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
alimente sanatoase jpg
Ceausescu facebook jpg
mancare de tip fast food jpg
televizor istock jpg
ninsoare jpeg
timisu de sus png
poza mare pestera jpg
pantofi dunare budapesta captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net