Sara s-a temut pentru Casillas

Ultima actualizare:

Dacă în faza grupelor de la turneul final, când ibericii au fost învinşi de Elveţia, spaniolii de acasă au spus că Sara îi poartă ghinion lui Casillas, mai nou, cu toţii s-au îndrăgostit de iubita lui Iker.

Fata de 25 de ani stă la meciurile campioanei europene în spatele porţii apărate de goalkeeperul lui Real, iar Spaniei i-a mers bine, calificându-se în semifinale.

Aşa că Sara Carbonero a devenit talismanul naţionalei antrenate de Del Bosque. Oricum, pentru un reporter de televiziune, logodnica lui Casillas este cam slabă de înger.

Ea nu a avut tăria să privească penalty-ul executat de paraguayanul Cardozo şi apărat de Iker. Totuşi, şi în acest caz, Casillas a avut un înger păzitor: Reina, rezerva sa, care i-a indicat colţul în care va trage jucătorul sud-american.

După meci, Sara era toată un zâmbet. Până să intre în direct la TV, chiar cu Casillas la microfon, fata s-a sărutat cu portarul ibericilor. Iker este cel mai norocos dintre jucătorii spanioli.

Datorită naturii meseriei Sarei Carbonero, el, spre deosebire de coechipieri, îşi poate vedea iubita şi pe durata Campionatului Mondial. Chiar dacă numai la meciuri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net