Satu Mare: Incredibil! Operat la lumina lanternei, a supravieţuit

Ultima actualizare:
Pacientul de 77 de ani
Pacientul de 77 de ani

Un bărbat de 77 de ani din Negreşti-Oaş a fost operat  vineridimineaţă la lumina unei lanterne cumpărată de urgenţă, după ce generatorul a încetat să mai funcţioneze. Viaţa bărbatului a fost în pericol şi când aparatele care-i asigurau funcţiile vitale, însă până la urmă a scăpat cu bine.

Situaţie critică vineri dimineaţă, când un negreştean a fost operat de urgenţă la rinichi ieri dimineaţă la Spitalul orăşenesc Negreşti-Oaş.

La câteva minute după ce medicul urolog a intrat în sala de operaţii, lumina de deasupra mesei pur şi simplu s-a stins. Generatul a încetat să funcţioneze, iar odată cu el, şi aparatele care asigurau funcţiile vitale ale pacientului.

După ce a picat curentul, electricianul a încercat din răsputeri să repornească generatorul, însă a avut succes abia după o oră de încercare, când şi-a dat seama că defapt bateriile s-au descărcat din cauza frigului.


    Pacientul de 77 de ani
Pacientul de 77 de ani

Între timp asistentele au cumpărat o lanternă de urgenţă, iar medicul anestezist i-a pompat aer în plămâni cu un balon de plastic. Până la urmă medicii au reuşit să încheie operaţia cu succes...la lumina unei lanterne.

Ulterior, bărbatul le-a mulţumit medicilor pentru intervenţia în situaţia dificilă şi că viaţa lui totuşi a putut fi salvată. Acesta se află internat la terapie intensivă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net