Satu Mare: Și-a snopit în bătaie fetița de doi ani

Chiar dacă inițial tânăra mamă a refuzat să le spună anchetatorilor de ce și-a bătut copila, la insistențele acestora Rodica Grebenar a declarat că s-a enervat foarte tare și că din această cauză și-a bătut copila. „Gestul ei este de neiertat. Am întocmit dosar pentru decăderea din drepturile părintești. Ea mai are acasă o fetiță mai mare care se află în grija cumnatei ei. Fetițele vor fi scoase din sânul familiei și vor fi date în grija unui asistent maternal profesionist“, a declarat Mihaela Bonea, şefa serviciului „Abuz“ din cadru Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului.Asistenta socială din cadrul primăriei Lazuri, Maria Rițiu, spune că fetița bătută a mai fost scoasă din sânul familiei, însă mama ei a insistat să o ia acasă. „Fata a stat 2 sau 3 luni într-un centru de plasament din cauză că era subnutrită. După ce și-a dat seama că nu mai primește ajutorul social după minoră, femeia a insistat să își ia fata acasă. În urmă cu câtva timp, femeia a suferit un accident și se pare că a rămas cu sechele“, spune asistenta socială.

Originară din Arad, Rodica Grebenar, s-a mutat în satul Pelișor unde locuiește alături de un bărbat de 27 de ani. Robert Balasz spune că cele două fetițe nu sunt ale lui. Cei doi, locuiesc în condiții mizere în cartierul de rromi.

Fetița bătută este în afara oricărui pericol. Și polițiștii au demarat propria anchetă în care o cercetează pe mama agresoare pentru vătămare corporală gravă din culpă. 

FotoJet (11) jpg
mihai voropchievici 1 jpeg
FotoJet (10) jpg
front 2 (captura video) jpg
Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
Alina jpeg
avalansa cabana capra FOTO IPJ Arges jpg
horoscop 18 noiembrie jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
foto1 shutterstock 1524565013 jpg
foto1 jpg
Alina jpeg
Prima ninsoare din iarna 2022-2023 în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
caini 3 jpg