Satu Mare: Un tânăr de 19 ani a murit carbonizat într-un accident cumplit petrecut azi noapte în localitatea Ianculești.

Ultima actualizare:

Viteza excesivă la volan a făcut azi noapte patru victime într-un cumplit accident de circulație petrecut în jurul orei 1.15 în localitatea Ianculești. Patru tineri cu vârste cuprinse între 19 și 21 de ani s-au izbit, cu mașina cu care circulau, violent de un copac aflat pe marginea șoselei. În urma impactului, autoturismul a luat foc, în incendiu pierzându-și viața Cristian S., de 19 ani din Pișcolt, pasager în autoturism.  

Potrivit polițiștilor, vinovat de producerea accidentului ar fi șoferul Bogdan P., de 19 ani din Pișcolt care circula cu viteză iar la un moment dat a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a izbit de un copac aflat pe marginea șoselei. În urma impactului mașina a luat foc, pompierii din Carei intervenind pentru stingerea incendiului. În accident a murit carbonizat tânărul Cristian S., de 19 ani. Rănită grav, Alina C., de 19 ani tot din Pișcolt, a fost transportată de urgență la spital. Șoferul și un alt pasager, Sergiu C., de 21 de ani, au scăpat cu răni ușoare. Autoturismul a fost distrus în totalitate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Steag Romania FOTO Shutterstock jpg
image png
caini avion jpg
ion antonescu jpg
image png
index (22) jpg
aterizare de urgenta jpg
banner iosif rotariu webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net