Scandal în cazul Mădălinei Manole! Vărul ei susţine că a fost şantajat de Petru Mircea!

20 mai 2013
article img
Petru Mircea

Dureroasa moarte a Mădălinei Manole a cauzat un scandal imens între rudele de sânge ale regretatei artiste şi soţul ei, Petru Mircea.

Acuzele au curs în continuu din ambele părţi, de la moartea artistei încoace, iar acum este făcut public un nou motiv de râcă, dat în vileag de nimeni altul decât Tibi Baroianu, vărul Mădălinei Manole.

Acesta susţine că el a cumpărat locul de veci al Mădălinei şi că a fost obligat de Petru Mircea să i-l cedeze ulterior iar actele au fost întocmite chiar în ziua înmormântării. „Eu am plătit locul de veci al Mădălinei, dar promisiunea mea către Petru Mircea a fost că i-l vom da lui. Ne-a spus că acceptă să o înmormânteze la Ploieşti doar dacă îi trecem locul pe numele lui. Am vorbit cu părinţii Mădălinei, le-am spus pretenţia lui şi ei au fost de acord. Oricum, atunci nu aveau ce face, nu exista alternativă. Iniţial, luasem locul pe numele fratelui Mădălinei, Marian Manole. Apoi s-a anulat actul pe care îl făcusem eu şi s-a făcut pe numele lui Petru Mircea”, a declarat Tibi Baroianu, potrivit Ring.

„Hotărâsem ca după înmormântare să trecem locul pe numele lui. Însă Petru era atât de obsedat de asta şi, ştiind că am discutat deja cu directorul de la ADP Ploieşti, s-a dus la cimitir în ziua înmormântării şi a trecut locul pe numele lui. Când toată lumea se ocupa de alte probleme, el s-a dus să facă acest lucru fără să ne anunţe. Am aflat după luni de zile că schimbase actul”, a adăugat el.