Scandal monstru la "Un show păcătos"! "Carmen Hara este o impostoare" - VIDEO

Prezicătoarea a declarat că ea nu a afirmat că Bianca ar fi făcut trei avorturi, ci o femeie care s-a născut în aceiaşi zi cu asistenta lui Capatos a făcut.

Carmen Hara s-a simţit jignită atunci când Dan Capatos a spus, după ce a citit în presă declaraţia ei, că este o impostoare.

"Este ridicol. Eu am apărat-o pe această doamnă Bianca, deşi nu o cunosc. Înainte de toate eu nu sunt prezicător, clarvăzător, eu sunt un om educat care promovează spiritualitatea. Eu am ajutat România şi voi continua să ajut, dar nu pot să accept să mi se spună că sunt impostoare, după ce am luptat să îmi creez o reputaţie", a spus Carmen Hara.

Moderatorul show-ului a recunoscut că într-adevăr el nu a verificat informaţia, dar Bianca s-a jurat că nu a făcut trei avorturi. Mircea Stoian a acuzat-o pe Carmen că a lucrat într-un mod neprofesionit.

"Sunteţi avidă după publicitatea", a declarat Mircea.

Doamna Hara s-a simţit jignită din cauza acuzelor aduse şi a declarat că îi pare rău că s-a întors în România.

"Eu nu o cunosc pe Bianca Drăguşanu. Am venit în România pentru o anumită situaţie, dar acum regret. Acea dată de naştere putea să fie pentru fără avort. Era data de naştere a unui om fără identitate", a declarat Carmen.

"Dumneavoastră care aţi fost la Casa Albă şi cine ştie pe unde aţi mai fost cum puteţi face preziceri despre o persoană care s-a născut la o anumită dată fără să ştiţi numele. Un milion de oameni s-au născut în acea zi şi unuia i s-a întâmplat ce spuneţi dumneavoastră. Sunteţi impostoare dacă aţi acceptat să preziceţi aşa ceva, dacă nu ştiţi despre cine este vorba. Ni s-a părut interesant că nu vi se adeveresc prezicerile, nici aia cu Geoană nu s-a adeverit, aia cu Elodia nici atât", i-a spus Dan Capatos prezicătoare din Statele Unite.

"Eu nu ştiu cine este această doamnă care apare în pielea goală peste tot. O să dau postul dumneavoastră în judecată. N-o să mai aveţi emisiune în doi ani! ", a ameninţat Carmen Hara.

Dan Capatos a făcut mişto de prezicătoare şi i-a spus că " dacă tot ne daţi în judecată, nu ne spuneţi dacă vom câştiga procesul, ca să nu mai pierdeţi timpul?".

Moment în care Carmen a grăit : "Peste doi ani nu vei mai avea emisiune" şi a închis.

Zodia care se îndrăgostește în luna februarie. Sursă foto: Pixabay
serban pavlu captura podcast la mijloc jpg
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
cub vali vijelie png
vedete jpg
Charles, William și Harry jpg
wild bear selfie Colorado  jpg
gabriel mardale jpg
image
image
image
image
image
image
maxresdefault jpg
gabriel mardale jpg
calendar ortodox 2021 30 ianuarie trei ierarhi mihai coman jpeg
case ieftine ungaria jpg
wild bear selfie Colorado  jpg
Iarna extremă a făcut victime în Afganistan jpg