Scandal monstru! Prinţul Andrew, luat drept hoţ

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Incredibil! Prinţul Andrew, al treilea copil al Reginei Elisabeta a II-a, a fost chestionat recent de agenţii de securitate, care l-au luat drept hoţ, în palatul regal.

Gafă de proporţii a personalului de securitate de la Buckingham. Prinţul Andrew, duce de York, în vârstă de 53 de ani, se afla la o plimbare de seară în grădinile palatului, când doi agenţi de securitate l-au somat să ridice mâinile şi i-au strigat să se culce la pământ pentru a i se verifica identitatea. Poliţiştii îmbrăcaţi în uniformă l-au luat drept intrus pe fiul reginei.

simeon stalpnicul png

O sursă din interiorul palatului, citată de ziarul "Daily Mail", susţine chiar că agenţii ar fi îndreptat armele spre prinţ, punându-i viaţa în pericol, informaţie care a fost dezminţită de poliţie. Chiar dacă nu au folosit forţa, cum s-a zvonit, agenţii de securitate au stârnit un scandal monstru, fiindcă se dovedeşte că nici măcar nu ştiu pe cine trebuie să protejeze.

Incidentul a avut loc miercurea trecută, la mai puţin de 48 de ore după ce doi hoţi au încercat să se strecoare în Palatul Buckingham. Poliţia i-a arestat pe intruşi. Primul a fost găsit în spatele gardului palatului regal, iar presupusul său complice a fost arestat în faţa acestuia.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net