Scapă România de chinuri la Piatra Neamţ!

Ultima actualizare:

Tricolorii nu au nicio victorie acasă în aceste preliminarii.

Jucătorii naţionalei au vrut, ieri dimineaţă, să se destindă într-un club de biliard situat în incinta ştrandului din Piatra Neamţ. Spre ghinionul fotbaliştilor, localul respectiv era închis, astfel că tricolorii au trebuit să petreacă toată ziua, până la antrenamentul de la ora 18:00, în camerele din hotel.

Adversarii României se simt la Piatra Neamţ ca acasă. De ce? Pentru că sub Pietricica plouă fără oprire de două zile şi se anunţă precipitaţii şi la ora meciului. „Plouă la fel ca la noi acasă. Vremea se aseamănă foarte mult cu cea din Feroe. Asta ne-ar putea ajuta pe noi să vă încurcăm", au spus ieri feroezii.

Mirel Rădoi va fi căpitanul primei reprezentative în absenţa lui Chivu şi Mutu. Dacă s-ar fi luat după numărul de selecţii, banderola ar fi trebuit să stea pe braţul lui Răzvan Raţ, care are 60 de selecţii, faţă de 57 câte a adunat Rădoi.

Stadionul din Piatra Neamţ va fi plin, dar cele mai multe bilete s-au vândut înaintea partidei cu Serbia. Luni şi marţi s-au dat foarte puţine, interesul scăzând destul de mult.

„Am ajuns în acesată situaţie din cauza începutului slab. Nu trebuia să pierdem cu Lituania acasă şi trebuie să câştigăm acest meci pentru arămâne în urna a doua valorică. E momentul să arătăm că suntem bărbaţi", a declarat Mirel Rădoi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net