«Schimbă-ţi anturajul!»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Căpitanul Tănase e următorul fotbalist pe care Steaua speră să scoată câteva milioane bune de euro în viitorul apropiat.

În speranţa că va exploda în acest retur, conducătorii roş-albaştrilor i-au iertat piteşteanului toate ieşirile în decor de până acum, inclusiv scandalul de la Olteniţa din urmă cu câteva săptămâni, când a fost la un pas să fie linşat de către o gaşcă de ţigani.

Mai mult, managerul Mihai Stoica a discutat de mai multe ori cu internaţionalul de 24 de ani în timpul stagiilor de pregătire din Turcia.

„Ar fi bine dacă ţi-ai schimba anturajul, pentru că prea ai fost implicat în scandaluri. Gândeşte-te, e în interesul tău să ajungi în atenţia marilor cluburi din Europa", a fost mesajul lui Meme.

Şi Gigi consideră că Tănase înţelege greşit noţiunea de prietenie.

„Tănase a avut 3-4 ieşiri în decor. Nu cred în teoria că el n-ar fi inteligent. Eu cred că acea mişcare pe care o are Tănase în teren, nu o poţi face dacă nu ai şi un gram de inteligenţă. Tănase nu are personalitate, asta am observat eu din discuţiile pe care le-am avut", a declarat latifundiarul din Pipera.

Despre Cristi

Gigi Becali,patron Steaua: "Stancu a zis că Tănase trebuie să se liniştească? E deja un semn de întrebare. Are dreptate, este altceva când o atenţionare vine din partea unui coleg."

simeon stalpnicul png

Victor Piţurcă,fost selecţioner: "Pe vremea mea, a luat o amendă de 2.000 € din cauza cazinourilor! Dacă tot se duce la discotecă şi e şmecher, să se ducă la cea mai tare din Bucu­­reşti, nu la Olteniţa. Lă­­saţi-mă cu sărăcismele astea!"

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
629aef51e4e9b pelerinaj șumuleu ciuc jpg
pelerinaj sfantul dimitrie cel nou bucuresti program liturgic 864962 jpg
ulei de masline jpg
medic operatie pixabay
ilustratie politie jpg
kaufland jpg
images jpeg
sfantul mare mucenic iacob persul sfintii cuviosi natanael si pinufrie 158413 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net