Schimbare de look! Xonia și-a făcut șuvițe roz, ca la defilările de la London Fashion Week!

Ultima actualizare:

    Xonia
Xonia

A lansat de curând un nou single şi deşi nu este adepta schimbărilor majore, cântăreaţa Xonia este la curent cu tot ce este nou în materie de modă. Împreună cu stilista sa, ea a optat ieri pentru un look îndrăzneţ. "Dintotdeauna am fost blondă. Aceasta este şi culoarea mea naturală. O singură dată, pentru un rol am fost brunetă", a mărturisit Xonia.

Unul dintre produsele de care s-a îndrăgostit blonda este label.m Powder Pink, spray cu particule roz care colorează părul într-o nuanţă modernă de roz pastel. "Este uşor de folosit şi permite creearea de şuviţe colorate, efect de ombre şi coafuri creative pentru un look modern, ca desprins de pe calwalk.

Xonia
Xonia

Pentru că iubesc volumul părului, hair stiliştii mi-au recomandat un produs, ce mă ajută să obţin un volum incredibil, cu doar două pulverizări. Este vorba de Texturising Volume Spray care combină textura unei pudre pentru volum, cu cea a unui fixativ pentru a oferi o coafură de durată, cu volum, fără a mai tapa părul", ne-a mărturisit Xonia.

Xonia
Xonia

Adoptă trendurile de la London Fashion Week


    Xonia
Xonia

Hair stylistul de la Chic Salon, Gina Aron a ales 2 coafuri inspirate din trendurile prezentate la London Fashion Week: " Am ales să-i colorez părul în ombre pastel, trend foarte promovat pe catwalk, care se va menţine şi în următoarele sezoane şi este foarte potrivit pentru sezonul estival".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net