Scorpionii au aventuri amoroase tot anul

Ultima actualizare:

Din dorinţa de a fi independenţi, cei mai mulţi celibatari vor renunţa la gândurile matrimoniale şi se vor bucura de ce le oferă clipa.

Sfârşitul anului este favorabil pentru Balanţe şi pentru Capricorni, dar cei care nu vor renunţa la ideea de a se căsători sunt nativii din semnele de apă: Rac, Scorpion, Peşti.

Berbec

Vor atrage ca un magnet interesul erotic al celor din jur şi vor fi surprinşi cât de multe cuceriri vor face, fără cel mai mic efort. Amor în luna mai.

Taur

Vor fi irascibili şi foarte geloşi. Vor dori mai mult decât li se oferă sentimental şi emoţional, cu toate că li se oferă totul. În iulie, iubire cu năbădăi.

Gemeni

Sunt foarte atractivi şi primesc din partea celor din jur declaraţii mai mult decât cuceritoare. Se pot îndrăgosti de persoanele împreună cu care lucrează.

Rac

Toţi nativii vor avea un succes deosebit din punct de vedere sentimental, mai ales vara. Nu sunt în niciun caz adepţii aventurilor de o noapte.

Leu

Se desfac şi se refac relaţii sentimentale de durată. Căsniciile care încep în a doua lună a anului, au mari şanse de reuşită şi un viitor cert.

Fecioară

Unii află de abia acum ce este iubirea, alţii îşi găsesc jumătatea, după ce credeau deja că doar în basme se mai poate întâmpla aşa ceva.

Balanţă

Mult mai înţelepţi decât până acum, se lasă totuşi cuprinşi de pasiune şi nu puţini vor fi cei care se vor îndrăgosti de dragul iubirii.

Scorpion

Apar pasiuni imprevizibile şi de scurtă durată. Cea mai surprinzătoare lună va fi ianuarie, când efectiv nu-şi vor putea stăpâni emoţiile şi sentimentele.

Săgetător

Cea mai interesantă lună va fi mai, când se îndrăgostesc efectiv de partenerul de cuplu pentru a mia oara. Niciun partener nu le rezistă.

Vărsător

Nu vor suporta gelozia, fiind adepţi ai libertăţii sexuale, chiar în contextul unei vieţi matrimoniale. Total dezinhibaţi, nu îi va interesa ce spune lumea.

Capricorn

Vor avea la începutul anului un comportament imprevizibil şi vor fi destui care vor ceda în faţa pasiunii erotice. Sunt admiraţi, lăudaţi, răsfăţaţi.

Peşti

Unii acceptă în februarie să fie curtaţi în secret, dar vor renunţa rapid la gândurile adultere. „Înfloresc" în iunie, când vor accepta să iubească.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
calarasi studenti la urbanism in vizita la Calarasi FOTO Faceb/PMC
image
image
image
image
image
image
Mirosuri neplacute Asa poti avea o casa parfumata si primitoare  Sursa foto shutterstock 1892880535 jpg
busculanda india profimedia jpg
scoala jpg
incendiu grecia profimedia jpg
incendiu grecia profimedia jpg
masina ozn politie missouri jpg
trafic freepik jpg
1 uragan jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net