Se împacă Andreea Bălan cu Keo? Ce spune Andreea Antonescu despre despărţirea celor doi

Ultima actualizare:

Andreea Antonescu a vorbit în cadrul unui interviu acordat emisunii „Poveştiri adevărate" despre sfârşitul poveştii de dragoste dintre prietena şi fosta colegă de trupă, Andreea Bălan, şi iubitul ei. Antoneasca a spus că ştia de mai mult timp că Andreea Bălan şi Keo au probleme şi că artista îşi doreşte foarte mult o familie şi copii.

„Andreea Bălan s-a despărţit de Keo pentru că ea îşi doreşte foarte mult o familie. Ea iubeşte copiii, ea îşi doreşte foarte mult copii. Eu sunt alături de Andreea şi sunt convinsă că va face o alegere bună", a declarat Andreea Antonescu la „Poveştiri adevărate".

Andreea Antonescu a mai spus că prietena sa va trece cu uşurinţă peste această despărţire. Totodată, Antoneasca a precizat că naşa fetiţei ei este un om bun, care acordă foarte multe şanse oamenilor.

„Andreea o să treacă uşor peste această despărţire. Andreea e un om bun, sufletist, care oferă foarte multe şanse oamenilor. Cred că dacă ar fi cazul, i-ar mai da o şansă lui Keo", a încheiat Andreea Antonescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
vreme furtuna png
reallygreatsite com 8 2 1536x864 jpg
strada trandafirilor jpg
IMG 0997 jpeg
document pentru pensie jpg
landscape 5344246 1280 jpg
vinerea mare 2024 jpg
Metrou Basarab 2048x2048 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net