Se mărită Laura Cosoi cu iubitul ei? Ce spune vedeta despre relaţia cu Cosmin Curticăpean

Laura Cosi a mărturisit pentru www.ziarulring.ro că, momentan, nu simte nevoia să devină mamă, ci vrea să se bucure alături de iubitul ei, Cosmin, de fiecare clipă.

Cei doi sunt nedespărţiţi, se înţeleg de minune, s-au mutat împreună, colindă ţara-n lung şi lat, însă... surpriză. Deşi Laura are 32 de ani, ea a spus  că, în ceea ce priveşte capitolul familie, nu are nici cel mai mic plan.

"Chiar dacă nu suntem căsătoriţi, avem o relaţie oficială. La Cosmin, cel mai mult îmi place felul în care ştie să iubească, să mă iubească. Toată lumea ne întreabă când ne căsătorim. De ce? Lăsaţi-mă să mă bucur... Lucrurile cele mai frumoase sunt cele care vin spontan, prin surprindere. Deşi sunt femeie, la mine nu ticăie ceasul biologic", a precizat Laura.

Când Laura şi Smiley s-au despărţit, după cinci ani de iubire, cârcotaşii s-au grăbit să afirme că principalul motiv al rupturii a fost acela că blondina voia neapărat un copil, însă Smiley nu se simţea pregătit, vrând să mai copilărească. La scurt timp de la despărţire, actriţa şi-a refăcut viaţa alături de un tânăr afacerist, Cosmin Curticăpean.

BeFunky collage (3) jpg
299011783 10228211450569350 3863063160789419997 n jpg
oana roman 2 webp
oana lis exclusiv png
1 gabi badalau si copiii jpg jpeg
anne heche jpg
onoriu 12 JPG
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
daniel romero Google Pixel 4a jpeg
pensie bani jpeg
646x404 jpg
Prinţesa Diana
Submarin in Marea Neagra FOTO  webnovosti.info via zn.ua
mugur mihaescu jpg