Secretele frumuseţii Denisei Nechifor: «Mă machiez cât mai natural»

Ultima actualizare:

„Iubesc rujul roşu! Am o colecţie de peste 50 de rujuri, majoritatea fiind în nuanţe de roşu, dar şi de roz prăfuit. Bineînţeles că le mai şi arunc pentru că expiră. Dar îmi cumpăr rapid altele", spune Denisa. Are şi ea ritualurile ei de înfrumuseţare. Îşi curăţă tenul dimineaţa şi seara, chiar dacă nu foloseşte machiaj, nu doarme dacă nu se cremuieşte pentru a treia oară în zi, dacă nu-şi ia suplimentele pentru păr, piele şi unghii. Pentru întreţinerea tenului, bea cât mai multă apă, nu fumează şi nu consumă alcool şi o dată pe săptămână merge la spa.

Zilele trecute s-a lăsat machiată cu produse BIO din gama SLA Paris de către specialiştii Beauty Make-up Artistry. Pentru ochi a ales o culoare delicată de roz deschis, satinat, care dă luminozitate privirii, iar pentru ten un anticearcăn, fond de ten şi pudră de orez, pentru fixare. „Prefer stilul natural, mă simt mai bine aşa. Iar când mă machiez, folosesc tot un machiaj lejer, natural, nelipsit fiind rujul roşu", le-a spus Denisa Nechifor make-up artiştilor.

„Noi folosim doar produse BIO pe care le oferim şi spre vânzare. Luna aceasta, spre exemplu, pentru cumpărături în valoare de 300 de lei oferim cadou un card Privilege CoolBuy Club pentru reduceri la cumpărături din diverse domenii, inclusiv cosmetice de la noi", au declarat reprezentanţii SLA Paris.

Denisa foloseşte şi ea produse BIO, care ocupă deja un colţişor din baia ei. Cel mai preţios sfat de frumuseţe pe care l-a primit până acum este să zâmbească mereu. Şi asta face. „Mă simt frumoasă când zâmbesc", a adăugat vedeta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg
image
image
image
image
image
image
mihaela bilic facebook jpg
stadion jpeg
240430 ukraine 98 woman mb 0911 8acfbf webp
cimitir ecologic1 jpg
zbor1 jpg
mona lisa gioconda leonardo da vinci foto afp jpg
eliza petrachescu captura video jpg
Jogging miscare sport exercitii FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net