Şedinţă maraton în Consiliul General: se discută bugetul oraşului

Ultima actualizare:

Deşi negociază de trei săptămâni, reprezentanţii PDL, PNL, PC şi PSD şi primarul general Sorin Oprescu nu vorbesc aceeaşi limbă. Fiecare dintre grupurile politice din consiliu a prezentat propria variantă de buget. Reprezentanţii PNL, PC şi PSD au adus nu mai puţin de 70 de amendamente la bugetul votat în urmă cu o lună de Parlamentul Capitalei.

Pentru ca situaţia să devină şi mai complicată, omologii lor de la PDL şi-au expus propriile amendamente, nemulţumiţi de faptul că reprezentanţii partidelor din opoziţie au decis să susţină varianta de buget propusă de edilul general.Bugetul pe 2011 al Capitalei, aprobat de consilieri în şedinţa din 28 februarie, a fost contestat de prefectul Mihai Atănăsoaei, care a descoperit greşeli grave în redactarea lui. Acesta l-a trimis spre rediscutare în „Parlamentul Capitalei”.

Bugetul oraşului trebuia adoptat până la 11 februarie 2011, în termenul de 45 de zile, prevăzut de lege, de la publicarea în Monitorul Oficial al României a bugetului general de stat pe 2011. Potrivit Legii 215/2001, prefectul este îndreptăţit să aplice o sancţiune cuprinsă între 1.000 şi 5.000 de lei primarului general pentru neaprobarea bugetului în termenul prevăzut de lege. Acest lucru nu s-a întâmplat însă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
easter bell 3321946 1280 jpg
carti biblioteca birou jpeg
scoala jpg
preot freepik jpg
ploaie jpg
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
umar kamani nada adelle nunta profimedia jpg
FotoJet jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net