Şeful serviciului Tehnic de la Giuleşti, în libertate din cauza stării de sănătate şi a vârstei

Ultima actualizare:

    Şeful Serviciului Tehnic al Spitalului Maternitatea Giuleşti, Vasile Dima
Şeful Serviciului Tehnic al Spitalului Maternitatea Giuleşti, Vasile Dima

Judecătoria Sectorului 6 arată în motivarea deciziei de cercetare în libertate a şefului Serviciului Tehnic de la Maternitatea Giuleşti, Vasile Dima, că acesta are o vârstă înaintată şi o stare precară de sănătate, iar neglijenţa în serviciu a fost făcută din culpă şi nu din intenţie directă.

"Instanţa reţine că acesta nu este cunoscut cu antecedente penale, are un domiciliu stabil şi a avut o atitudine cooperantă în faţa organelor judiciare. Totodată, reţine că inculpatul a fost angajatul Spitalului Clinic de Obstetrică şi Ginecologie «Prof. dr. Panait Sârbu» peste 30 de ani, are o vârstă înaintată, 68 de ani, şi o stare precară de sănătate", se arată în motivarea Judecătoriei Sectorului 6, care în 27 august a decis ca Vasile Dima să fie cercetat în libertate, transmite Mediafax.

De asemenea, judecătorul a apreciat că fapta de care este acuzat Vasile Dima, respectiv neglijenţă în serviciu, a fost făcută din culpă şi nu din intenţie directă, fiind insuficientă pentru a motiva existenţa unui pericol concret pentru ordinea publică pe care l-ar prezenta lăsarea în libertate a acestuia.

"Instanţa apreciază că măsura arestării preventive nu se justifică faţă de circumstanţele personale ale inculpatului rezultate din actele medicale depuse la dosar, iar lăsarea inculpatului în stare de libertate nu prezintă pericol pentru ordinea publică", se mai arată în motivarea instanţei.

Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti a decis, vineri seară, că Vasile Dima - care este grav bolnav - poate fi cercetat în libertate în acest dosar.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
pelerinaj sfantul dimitrie cel nou bucuresti program liturgic 864962 jpg
ulei de masline jpg
medic operatie pixabay
ilustratie politie jpg
kaufland jpg
images jpeg
sfantul mare mucenic iacob persul sfintii cuviosi natanael si pinufrie 158413 jpg
sare epsom jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net