Şerban Huidu, naş pentru nepoţica sa

Ultima actualizare:

    Giulia Anghelescu
Giulia Anghelescu

Se anunţă petrecere mare în familia Huidu! Şerban va fi peste două luni naş de botez pentru fiica fratelui său, Vlad, şi a cântăreţei Giulia Anghelescu. Fostul "cârcotaş" este foarte apropiat de fratele său, care i-a fost alături în cele mai grele momente. Evenimentul va avea loc pe 7 iulie, iar la petrecere sunt aşteptaţi circa 150 de invitaţi.

Fratele lui Şerban, Vlad, îşi va boteza fetiţa la 7 iulie, iar părinţii ei duhovniceşti sunt nimeni alţii decât Şerban Huidu şi soţia acestuia. Potrivit unor surse din anturajul solistei, la începutul lunii iulie se anunţă un botez şi o petrecere de neuitat.

Giulia Anghelescu şi Vlad Huidu şi-au scos fetiţa  din maternitate luna trecută

simeon stalpnicul png

"Şerban va fi naşul Antoniei. Giulia şi Vlad vor să facă botezul în weekendul 7-8 iulie, cel mai probabil pe 7 va fi, pentru că apoi vor să plece într-o vacanţă", ne-au declarat surse din anturajul celor doi.

Biserica la care va avea loc ceremonia de botez a micuţei Antonia Sabina încă nu este stabilită, însă la petrecere vor fi aşteptaţi 150 de invitaţi. Proaspeţii părinţi, Giulia şi Vlad, vor ca invitaţii să fie trataţi regeşte la unul dintre cele mai importante evenimente din viaţa lor, aşa că sunt în "tratative" cu un restaurant de lux din Capitală. Vlad vrea să-şi răsfeţe oaspeţii cu cele mai alese bucate, atât tradiţionale, cât şi exotice, dar şi cu băuturi scumpe. Conform aceloraşi surse, se pare că Giulia şi Vlad vor bate palma cu patronul unui local de fiţe din zona Otopeni.

simeon stalpnicul png

Atât Giulia, cât şi Vlad Huidu sunt fericiţi că Şerban a acceptat să le boteze micuţa. Fostul om de televiziune a refuzat să mai iasă în atenţia publicului după ce a fost implicat într-un accident de circulaţie grav, în toamna anului trecut, în urma căruia au murit trei oameni.

Prietenii de familie susţin că, de la nefericitul incident din octombrie 2011, Şerban Huidu s-a apropiat mai mult de biserică. "A boteza un copil este o responsabilitate foarte mare.E e o bucurie pentru Dumnezeu. Păcatele îţi sunt iertate doar prin sfânta spovedanie. Probabil Şerban vrea să se apropie mai mult de Dumnezeu, după ce a trecut printr-un accident aşa de nefericit. E un lucru mare să fii părinte spiritual şi este bine să botezi câţi mai mulţi copii", ne-a declarat preotul Victor Cârcee de la Biserica "Sfântul Ilie" din Vatra Dornei (jud. Suceava).

Vlad i-a fost alături în cele mai grele momente

Şerban Huidu a trecut pe lângă moarte, în decembrie 2010, când s-a accidentat grav la cap, pe o pârtie de schi din Austria, şi a stat în comă câteva zile. Realizatorul tv a încercat să evite un grup de copii şi a intrat cu capul într-un copac de lângă pârtie.

Ianuarie 2011 -Vlad, alături de soţia lui Şerban Huidu la spitalul din Austria

simeon stalpnicul png

Octombrie 2011- Şerban alături de fratele lui la poliţia din Braşov

simeon stalpnicul png

A fost dus de urgenţă la Spitalul Universitar din Innsbruck, unde a fost internat aproximativ şase săptămâni. A avut grave probleme de vorbire, dar şi locomotorii.

Vlad Huidu a fost mereu lângă el, a fost în vizită la spital şi nu s-a dezlipit de el nici atunci când a revenit în ţară şi încă făcea recuperare. În octombrie 2011, Şerban a fost implicat într-un accident rutier grav, în urma căruia au murit trei oameni. Fratele lui l-a sprijinit din nou, fiindu-i alături în timpul anchetei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net