Sergiu Nicolaescu plănuia să divorţeze de Dana? «Se purta urât cu el»

Iolanda Nicolaescu
Iolanda Nicolaescu

Sora lui Sergiu Nicolaescu a avut o relaţie specială cu regretatul regizor, iar cei doi şi-au făcut mereu confidenţe şi s-au sprijinit reciproc.

Iolanda Nicolaescu a dezvăluit că, înainte de moartea lui, maestru i-a recunoscut că vrea să divorţeze de a treia nevastă, Dana. Bătrâna a explicat că nu ştie cu exactitate de ce, pentru că a dorit să respecte intimitatea fratelului său, însă Nicolaescu nu mai era fericit alături de soţie. În plus, se pare că Dana se purta urât cu el.

"Fratele meu mi-a spus că vrea să divorţeze de ea... Multă lume zicea că se purta urât cu el. Nu ştiu motivele, pentru că i-am respectat mereu intimitatea, dar se pare că nu a fost fericit cu ea. Un om fericit se laudă cu nevasta, o scoate în lume, nu o ţine să nu o vadă nimeni", a declarat Iolanda Nicolaescu, pentru ziarulring.ro.

În plus, femeia a povestit că şi ea şi mama lor l-au ajutat mereu pe Nicolaescu când acesta avea probleme cu banii şi au ţinut că regizorul să ducă un trai liniştit. 

"A fost o perioadă când eu l-am ajutat pe fratele meu. Am fost căsătorită cu nepotul patriarhului Miron Cristea, iar al doilea bărbat al meu a fost medic endocrinolog, avea cabinet personal şi câştiga 1.000 de lei pe zi, în timp ce fratele meu lua 700 de lei ca inginer la IOR. Până a început să facă filme, eu am avut grijă ca el să aibă tot ce îi trebuie, venea şi mânca la mine când dorea şi oricând avea nevoie de bani, îi dădeam. Când s-a îmbolnăvit mama, m-a rugat să-mi las serviciul ca să o îngrijesc, spunându-mi că acum îşi va face el datoria faţă de mine.Casa (din Zambaccian - n.r.) a fost a cumnatei mele din partea soţului şi a acceptat să-i vândă lui Sergiu un apartament. Ne-a păsuit până am făcut rost de bani. Şi mama a vândut toate blănurile, pianul ca să facem rost de bani şi să-l ajutăm", a mai spus sora regizorului.


    Iolanda Nicolaescu
Iolanda Nicolaescu
FotoJet jpg
ramona si cazacu jpeg
8 boca arsenie  jpeg
FotoJet (3) jpg
calendar ortodox 2021 27 noiembrie sfantul mare mucenic iacob persul jpeg
buta jpg
1669494557875057 1XMKigNP jpg
Bataie intre suporteri jpg
image
image
image
image
8 boca arsenie  jpeg
calendar ortodox 2021 27 noiembrie sfantul mare mucenic iacob persul jpeg
FotoJet (3) jpg
dog 1168663 1920 jpg
business 816491 1920 jpg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg