Shakira se ia la trântă cu cancerul, de dragul copiilor

9 mai 2016
image
Shakira a decis să se alăture campaniei de luptă contra cancerului, sprijinind terapia cu ajutorul păpușilor fără părfoto: Hepta

Preocupările frumoasei cântărețe columbiene Shakira nu include doar agenda memorabilelor sale spectacole și rolul de soție a fotbalistului catalan Gerard Piqué. A demonstrat recent acest lucru, intrând în luptă contra cancerului.

Shakira se numără, mai nou, și printre vedetele cu inimă mare.

Ea a lansat o nouă linie de păpuși cu eșarfe personalizate, dar fără păr, în încercarea de a ajuta o fundație spaniolă să înfrunte cu mult mai mult succes campania desfășurată împotriva uneia dintre bolile ce macină teribil și azi corpul uman.

Așa a luat naștere nu doar o fundație în sine, ci și terapia prin joacă sau Juegaterapia.

Juegaterapia implică apariția păpușilor fără păr

După cum sugerează și numele, această fundație se bazează în primul rând pe jucării pentru a face mai ușoară viața copiilor cu cancer. Cărora le va fi propusă, de acum înainte o păpușă specială, Baby Pelon, ce poartă pe cap o eșarfă, semn al efectelor chimioterapiei prin care trec cei mai mulți dintre cei ce înfruntă cancerul.Shakira nu a ezitat să posteze pe contul său de Twitter fotografia în care apare alături de un copil, cu asemenea probleme, ce ține o păpușă Pelon.

Printre țelurile mărturisite ale fundației spaniole, și deopotrivă ale Shakirei, se numără realizarea unor grădini suspendate în spitalele spaniole în care se produce tratarea copiilor cu cancer, dar, de asemenea, și cumpărarea de jucării pentru copii din alte țări în care boala e puternic resimțită, cum ar fi Marocul.

Shakira, 39 de ani, și soțul ei, sunt împreună de mai bine de cinci ani. Ei au împreună doi copii, doi băieți, Milan și Sacha.

cub bianca dragusanu gabi badalau animat gif
anca turcasiu jpg
BeFunky collage (19) jpg
BeFunky collage (18) jpg
bianca dragusanu gabi badalau jpeg
bobonete jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
virus shutterstock 22366534 0 jpeg
ambulante londra jpeg
1 telefon png png
kate middleton jpg
646x404 jpg
image png