Şi-a aruncat bebeluşul la gunoi ca să n-o bată tatăl

simeon stalpnicul png

Viaţa Paulei Bebec, tânăra de 18 ani care şi-a aruncat ieri nou-născutul, în vârstă de doar opt zile, la groapa de gunoi pare să fie desprinsă dintr-o telenovelă sud-americană.

Marţi dimineaţa, fata şi-a aruncat bebeluşul la o groapă de gunoi de lângă Gara de Sud din Timişoara.

Eleva este acum cercetată în stare de libertate pentru tentativă de omor, dar riscă să îşi petreacă următorii 20 de ani după gratii.

Văcarul care a găsit bebeluşul arată  locul unde a descoperit pruncul

simeon stalpnicul png

Ea spune că nu a ştiut cum să reacţioneze în aceste condiţii şi că singura persoană care a ştiut de sarcină a fost mama sa.

„Doar mama mea a ştiut de sarcină. Nu ştiam cum să îi spun tatălui meu. Mi-a fost frică de urlete si pedepse. Mi-a fost frică de toată lumea. Nu m-am gândit că îi fac rău copilului. Eram şocată. Dacă aş putea, acum aş lua copilul acasă. Îmi pare rău pentru ce s-a întamplat. I-am minţit pe toţi", a spus Paula Bebec, marţi seară, la ieşirea din sediul poliţiei.

Tatăl bebeluşului de opt zile care a fost abandonat are doar 17 ani, iar părinţii lui habar nu au că nepoţelul lor a fost aruncat la groapa de gunoi.

Băiatul a strâns bani ca fata să facă un avort, ba chiar aceasta i-a jurat că a renunţat la sarcină.

Băiatul susţine că o iubeşte pe cea acuzată de tentativă de omor, astfel că a continuat să facă dragoste cu ea şi nu şi-a dat seama că fata era încă gravidă.

Paula i-a anunţat pe medicii maternităţii Odobescu, în urmă cu opt zile, atunci când a născut, că ar vrea să renunţe la copil.

andreea mantea
zodia care va avea un weekend de cosmar jpg
Schengen FOTO Shutterstock
inna sexy jpg
horoscop jpg
dorin cioaba 2 jpg
vouchere pentru energie electrica jpg
Jenna Ortega FOTO Profimedia
image
image
image
image
image
image
cub gabi bădălău png
dorin cioaba 2 jpg
Schengen FOTO Shutterstock
vouchere pentru energie electrica jpg
Buzau 1 jpg
parlamentul european profimedia  jpg