Şi-a cerut iubita în căsătorie pe scena de la «X-Factor»

image
Surany a zis că ar da toţi banii din premiul cel mare de 200.000 € pentru fata pe care o iubeşte

Momente impresionante aseară, pe scena concursului „X-Factor", de la Antena 1! Surany Botond, unul dintre participanţii veniţi să-şi demonstreze calităţile artistice, a uimit pe toată lumea când a îngenuncheat pe scenă şi şi-a cerut iubita în căsătorie...

Aflat pe scena show-ului pentru a arăta tuturor că are factorul X, tânărul de 23 de ani a ţinut să spună că în viaţa lui există o persoană foarte specială, pentru care el face tot ceea ce face, şi anume iubita lui. Atunci când juriul l-a întrebat ce ar face cu marele premiu, dacă ar câştiga, băiatul a spus că ar cheltui toţi banii pentru femeia din viaţa lui.

În culise, alături de Răzvan şi Dani, tânăra le-a spus cu modestie celor doi că ea nu şi-ar dori ca Surany să facă asta, fiind bani câştigaţi graţie talentului său. Intrigaţi de mărturisirile băiatului, membrii juriului au cerut să vină şi iubita lui pe scenă. O dată fata ajunsă acolo, tipul a scos din buzunar un inel, după care a îngenuncheat în faţa ei, cerând-o de soţie. Impresionaţi, Delia şi Dan Bittman au propus să le fie naşi. Deşi dur, Cheloo a fost şi el emoţionat. După ce fata i-a spus „Da", Surany a interpretat melodia celor de la King of Leon, „Use Somebody", obţinând trei de „Da" de la juraţi şi calificându-se, astfel, mai departe.

Ion Hristescu png
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub larisa iordache png
cub andreea banica animat gif
horoscop ( FOTO pixabay )
andreea esca si alexia eram
BeFunky collage (22) jpg
7 front elvetianca pensiune jpg
Popescu
Deputatul Andrei Guruliov  Foto captură The Mirror
image
image
image
image
proteste   profimedia 0727331327 jpg
rapper rus   mrwalkie Instagram  jpg
7 front elvetianca pensiune jpg
6 baza 1 garsoniera jpg
rate banci jpg
calendar ortodox 2021 03 octombrie sf dionisie aeropagitul png