Şi-a cerut iubita în căsătorie pe scena de la «X-Factor»

Ultima actualizare:

    Surany a zis că ar da toţi banii  din premiul cel mare de 200.000 €  pentru fata pe care o iubeşte
Surany a zis că ar da toţi banii din premiul cel mare de 200.000 € pentru fata pe care o iubeşte

Momente impresionante aseară, pe scena concursului „X-Factor", de la Antena 1! Surany Botond, unul dintre participanţii veniţi să-şi demonstreze calităţile artistice, a uimit pe toată lumea când a îngenuncheat pe scenă şi şi-a cerut iubita în căsătorie...

Aflat pe scena show-ului pentru a arăta tuturor că are factorul X, tânărul de 23 de ani a ţinut să spună că în viaţa lui există o persoană foarte specială, pentru care el face tot ceea ce face, şi anume iubita lui. Atunci când juriul l-a întrebat ce ar face cu marele premiu, dacă ar câştiga, băiatul a spus că ar cheltui toţi banii pentru femeia din viaţa lui.

În culise, alături de Răzvan şi Dani, tânăra le-a spus cu modestie celor doi că ea nu şi-ar dori ca Surany să facă asta, fiind bani câştigaţi graţie talentului său. Intrigaţi de mărturisirile băiatului, membrii juriului au cerut să vină şi iubita lui pe scenă. O dată fata ajunsă acolo, tipul a scos din buzunar un inel, după care a îngenuncheat în faţa ei, cerând-o de soţie. Impresionaţi, Delia şi Dan Bittman au propus să le fie naşi. Deşi dur, Cheloo a fost şi el emoţionat. După ce fata i-a spus „Da", Surany a interpretat melodia celor de la King of Leon, „Use Somebody", obţinând trei de „Da" de la juraţi şi calificându-se, astfel, mai departe.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
Impozit - calcule - facturi - FOTO Shutterstock
carmen harra jpg
bell pepper 569070 1280 jpg
femei celebre iubiri jpg
virbanc 1280x720 jpg
Traditii de Florii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net