Şi-a construit Insula Piraţilor!

simeon stalpnicul png

A vrut să transforme filmul în realitate! Milionarul James Challis şi-a construit propria „insulă a piraţilor" pe un lac situat la nord de Londra. El ar putea să rămână fără aceasta pentru că nu are autorizaţie.

O insulă cu cascadă, plaje cu palmieri şi colibe bine camuflate pare locul perfect pentru ca un pirat să se ascundă de lege. Aşa arată "Insula Piraţilor", construită după modelul insulei din filmul "Piraţii din Caraibe" de către milionarul James Challis (29 de ani). Fantastica insulă se întinde pe aproximativ 24 de hectare, în mijlocul unui lac aflat pe una dintre proprietăţile sale, şi este situată la 8 km de oraşul Cambridge din Marea Britanie.

Pub-ul The Black Dubloon este una dintre atracţiile insulei

simeon stalpnicul png

Construcţiile, care arată precum adăposturi de piraţi din secolul al XVIII-lea, sunt făcute mai ales din lemn de stejar şi cedru. Colibele au acoperişuri din frunze sau paie. Pe insulă se mai găsesc un pub numit The Black Dubloon, o casă de oaspeţi şi un debarcader.

“Adăposturile piraţilor“au acoperişuri din frunze sau paie

simeon stalpnicul png

O investiţie de 10 milioane de euro (circa 49 de milioane de lei). Însă paradisul lui Challis ar putea fi distrus de buldozere, din cauza faptului că proprietarul nu are autorizaţie de construcţie. Toate clădirile de pe insulă ar putea fi demolate, deoarece Challis nu s-a gândit să obţină mai întâi aprobări de la forurile locale pentru investiţiile făcute. Bărbatul a făcut acum o cerere pentru a primi actele necesare, dar este foarte posibil să nu-i fie acceptată.

Johnny Depp, în rolul lui Jack Sparrow din filmul „Piraţii din Caraibe”

simeon stalpnicul png
shutterstock 165207755B jpg
1 horoscop luna noua in berbec jpg jpeg
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
Dan Negru, prezentoator Kanal D
adrian romcescu mp4 thumbnail png
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO
cabral dominicana jpg
culita sterp webp
Parasutistii comemorati la Jilava FOTO Fundatia Gavrila Ogoranu crop jpg
bautura - sticla vin - mahmureala FOTO 123RF
image
image
image
image
bear grylls a mancat excremente de urs in romania jpg
foto1 la sfinxB jpg
shutterstock 165207755B jpg
minivacanta 1 decembrie jpg
foto 1 bec economic jpg
Screenshot 2022 11 29 at 21 10 20 png