┼×i-a construit Insula Pira┼úilor!

simeon stalpnicul png

A vrut s─â transforme filmul ├«n realitate! Milionarul James Challis ┼či-a construit propria ÔÇ×insul─â a pira┼úilor" pe un lac situat la nord de Londra. El ar putea s─â r─âm├ón─â f─âr─â aceasta pentru c─â nu are autoriza┼úie.

O insul─â cu cascad─â, plaje cu palmieri ┼či colibe bine camuflate pare locul perfect pentru ca un pirat s─â se ascund─â de lege. A┼ča arat─â "Insula Pira┼úilor", construit─â dup─â modelul insulei din filmul "Pira┼úii din Caraibe" de c─âtre milionarul James Challis (29 de ani). Fantastica insul─â se ├«ntinde pe aproximativ 24 de hectare, ├«n mijlocul unui lac aflat pe una dintre propriet─â┼úile sale, ┼či este situat─â la 8 km de ora┼čul Cambridge din Marea Britanie.

Pub-ul The Black Dubloon este una dintre atracţiile insulei

simeon stalpnicul png

Construc┼úiile, care arat─â precum ad─âposturi de pira┼úi din secolul al XVIII-lea, sunt f─âcute mai ales din lemn de stejar ┼či cedru. Colibele au acoperi┼čuri din frunze sau paie. Pe insul─â se mai g─âsesc un pub numit The Black Dubloon, o cas─â de oaspe┼úi ┼či un debarcader.

ÔÇťAd─âposturile pira┼úilorÔÇťau acoperi┼čuri din frunze sau paie

simeon stalpnicul png

O investiţie de 10 milioane de euro (circa 49 de milioane de lei). Însă paradisul lui Challis ar putea fi distrus de buldozere, din cauza faptului că proprietarul nu are autorizaţie de construcţie. Toate clădirile de pe insulă ar putea fi demolate, deoarece Challis nu s-a gândit să obţină mai întâi aprobări de la forurile locale pentru investiţiile făcute. Bărbatul a făcut acum o cerere pentru a primi actele necesare, dar este foarte posibil să nu-i fie acceptată.

Johnny Depp, ├«n rolul lui Jack Sparrow din filmul ÔÇ×Pira┼úii din CaraibeÔÇŁ

simeon stalpnicul png
FotoJet jpg
florin salam jpeg
andrew tate 1 PNG
FotoJet (1) jpg
David Popovici castiga proba de 50m liber la campionatele europene de inot LEN European Aquatics in Otopeni Ilfov 8 iulie 2022 FOTO Inquam Photos / George Calin
257632721 283109130493372 5231993439749515723 n jpg
FotoJet (2) jpg
Reynolds si sotia lui jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 14 august sf proroc miheia png
1 Uttam Parmar jpg
functionar banca jpeg
Campaniile lui Mihai Viteazul jpeg
TikTok oameni ilustratie retea sociala smartphone FOTO Shutterstock
bani banca bancnote jpeg