Şi-a făcut case din 10.000 de sticle

Ultima actualizare:

Vasile Piscureanu (57 de ani), din comuna Jupâneşti, a început să ridice construcţiile în urmă cu 15 ani. A folosit, până acum, peste 10.000 de sticle de diferite forme şi mărimi.

Prima construcţie a făcut-o în 1996, o casă în formă de sticlă, pe care a terminat-o într-un an şi o săptămână. Construcţia are cinci metri înălţime şi este racordată la energie electrică.

"Timp de un an, am adunat sticlele. Am folosit cam 5.000 de sticle, 16 tone de nisip şi 67 de saci cu ciment. În interior, am pus 22 de icoane, 22 de becuri, o masă rotundă şi nouă scaune. Uşa este de autobuz şi se deschide în două părţi", explică Piscureanu.

Citeşte şi:Aşa arată cel mai ciudat bloc din CapitalăCele mai bizare clădiri din Europa - FOTOA apărut pătura din sticle de plasticAntitero pentru trei sticle de vinBine aţi venit în cea mai înaltă clădire

În anul 2000, gorjeanul a început construcţia unei alte clădiri, în formă de ploscă, pe care a finalizat-o patru ani mai târziu.

image

"Am folosit 4.000 de sticle, pe care le-am adunat de la cârciumi. Casa e lată de 2,2 metri şi lungă de 2,80 metri şi are o instalaţie de 20 de becuri", ne spune constructorul. Casa are un antreu, iar în interior se află un pat, o sobă şi un televizor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Corina Cusa jfif
image
image
image
image
image
image
test iluzie1 jpg
furtuna fulgere meteo vreme FOTO Shutterstock
teste pentru stewardese jpeg
Palatul Parlamentului Casa Poporului FOTO Shutterstock
5 lidia fecioru jpg jpeg
dealul  Filopappou atena jpg
sabina poppaea imparatul nero jpg
stat scaun adobestock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net