Și-a făcut fabrică de carduri în casa bunicilor

Ultima actualizare:

    Membrii grupării din Craiova scoteau fraudulos din ATM-uri din Sydney şi Melbourne până la 70.000 de lei pe zi
Membrii grupării din Craiova scoteau fraudulos din ATM-uri din Sydney şi Melbourne până la 70.000 de lei pe zi

Procurorii DIICOT au descins, ieri, la ora şase, în imobilul de pe strada Brazda lui Novac, nr.63, din Craiova, unde Iustin Covei pusese la punct un adevărat laborator de falsificat carduri.

Specializat în infracţiuni rutiere şi scandaluri nocturne, Iustin a schimbat domeniul de activitate şi a intrat într-o reţea de falsificatori de carduri. Prinţişorul, aşa cum a fost numit Iustin Covei, a fost luat prin surpindere de mascaţi, cu noaptea-n cap.

Anchetatorii au descoperit mai multe probe în locuinţă, iar Covei a primit ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore. Tânărul a fost urcat în dubă şi trimis la Parchetul General din Bucureşti, cu propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile.

În momentul în care a ieşit pe poartă, el a declarat cu zâmbetul pe buze că poliţiştii n-au găsit în camera sa decât „un mare laborator de făcut prăjituri". Mascaţii au ridicat din casa bunicii lui Iustin Covei mai multe cd-uri, laptop-uri, hard-disk-uri, telefoane mobile, camere video în miniatură, carduri şi dispozitive tip "pisicuţă".

Poliţiştii au început să intercepteze telefoanele tâ nărului şi ale complicilor săi după ce Iustin a fost filmat în timp ce scotea bani de la un bancomat de la Bucureşti, lângă un sediu de poliţie. Din interceptări, procurorii şi-au dat seama că exista o reţea de traficanţi.

Iustin, cunoscut pentru scandaluri

Iustin Covei a devenit faimos în Bănie pentru scandalurile în care a fost implicat.

În mai 2003, la doar 16 ani s-a ales cu primul dosar penal, fiind surprins la volanul unei mașini fără să dețină permis de conducere.

În ianuarie 2004, Iustin și gașca lui au luat cu asalt un bar din Craiova, înarmați cu bâte și cuțite. Apoi, Covei s-a luat la ceartă cu oamenii legii. Un polițist a fost pedepsit de Iustin cu un pumn și o ploaie de înjurături.

Au urmat multe alte infracțiuni rutiere, comise de beizadeaua Iustin, unele soldate cu persoane rănite grav.

În 2005 a dezbrăcat un aurolac, l-a fotografiat și l-a plimbat cu o pubelă, ca să-și amuze amicii.

Revelionul 2006 a venit cu un nou scandal, după ce fiul magistratului a înjunghiat o fată, în timp ce se aflau la o petrecere. Tânăra a declarat că a fost un accident, iar Covei a scăpat de urmărirea penală.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
tower bridge 5727975 1280 jpg
parcul liniei jpg
24c513e9 minivacanta de 1 mai si paste 620x413 1 webp
image png
lacul verde resort 7fbfbc original jpg
image png
Abubakar  Tahiru cartea recordurilor jpg
batran confuz istock1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net