Şi-a făcut soţul ciorbă că i-a tocat banii


    Criminala credea  că va scăpa mai uşor de  rămăşiţele pământeşti  dacă le fierbe
Criminala credea că va scăpa mai uşor de rămăşiţele pământeşti dacă le fierbe

Îngrozitor! Chilianca Roxana Valdés Cano l-a împuşcat pe soţul său, a tranşat cadavrul şi a fiert bucăţile timp de câteva ore într-o oală uriaşă. Aşa s-a răzbunat pentru că bărbatul i-a cheltuit economiile!

Crima petrecută sâmbăta trecută în localitatea Molina, la circa 210 kilometri de capitala Santiago, regiunea Maule, şochează lumea. Roxana Valdés Cano, de 39 de ani, l-a ucis cu sânge rece pe soţul ei, Claudio Muñoz Ramírez, de 43 de ani. Femeia, care are un fiu de 8 luni cu cel pe care l-a omorât, s-a înfuriat pentru că acesta a descoperit unde ţinea ascunşi 5 milioane de pesos (circa 9.000 de dolari, sau circa 29.100 lei) şi i-a cheltuit pe toţi.

Oala în care chilianca şi-a fiert bărbatul tranşat

simeon stalpnicul png

După ce bărbatul şi-a recunoscut vina, Roxana a luat un pistol şi l-a ciuruit cu gloanţe în zona toracică. Apoi l-a făcut bucăţi cu un topor şi a pus bucăţile la fiert, crezând că aşa se va descotorosi mai uşor de ele.ţ

"Şi capul tăiat l-a băgat în oală", a povestit un poliţist, îngrozit. După ce au fiert mai multe ore, femeia a pus rămăşiţele pământeşti ale soţului în saci menajeri. Tocmai când se pregătea să-i încarce în maşină şi să-i arunce cât mai departe, au apucat-o mustrările de conştiinţă. Ea s-a predat la poliţie şi acum riscă să-şi petreacă mulţi ani după gratii.

Şi-a împuşcat iubitul fiindcă a părăsit-o

O crimă oribilă a avut loc recent şi în oraşul Estepona de pe Costa del Sol (Spania). Fotomodelul slovac Mayka Kukucova, de 24 de ani, l-a împuşcat în cap pe iubitul ei, milionarul britanic Andrew Bush (48 de ani). Frumoasa blondă l-a ucis cu sânge rece şi a dispărut cu maşina lui, după ce acesta a părăsit-o pentru o rusoaică şi mai tânără. Mayka este în prezent dată în urmărire internaţională prin Interpol.

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png
shutterstock 165207755B jpg
1 horoscop luna noua in berbec jpg jpeg
adrian romcescu mp4 thumbnail png
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO
Dan Negru, prezentoator Kanal D
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
cabral dominicana jpg
culita sterp webp
Parasutistii comemorati la Jilava FOTO Fundatia Gavrila Ogoranu crop jpg
bautura - sticla vin - mahmureala FOTO 123RF
image
image
image
image
bear grylls a mancat excremente de urs in romania jpg
foto1 la sfinxB jpg
shutterstock 165207755B jpg
minivacanta 1 decembrie jpg
foto 1 bec economic jpg
Screenshot 2022 11 29 at 21 10 20 png