Şi-a înjunghiat concubina şi s-a aruncat de la etaj cu copilul în braţe

simeon stalpnicul png

Un bărbat s-a aruncat de la etaj cu copilul în braţe, joi, la intersecţia dintre Bulevardul Tomis şi strada Soveja. Poliţiştii au descoperit că bărbatul îşi înjunghiase şi concubina.

UPDATE 19.45 - Vecinii care au sunat la 112 spun că imediat ce a fost înjunghiată, Felicia Piron a ieşit pe casa scării strigând „Salvaţi-mi copilul!“. Părinţii femeii sunt plecaţi în Italia, la fel şi sora Feliciei, care a fost prima persoană pe care concubina italianului a sunat-o să-i spună ce s-a întâmplat.

Giuseppe Sinochiaro şi Felicia Piron într-o fotografie de familie

simeon stalpnicul png

UPDATE 19.05 - Giuseppe Sinochiaro avea 57 de ani, iar Felicia Piron - 34 de ani. Anchetatorii spun că o parte din lama cuţitului cu care femeia a fost înjunghiată în zona şoldului a rămas în ea, iar în apartamentul celor doi erau foarte multe prospecte de medicamente pe care italianul le-ar fi luat.

UPDATE 18.50 - Angajaţii unui magazin, situat la mai puţin de 10 metri de locul unde a căzut bărbatul, spun că au auzit o bubuitură puternică. „Am văzut pe cineva întins pe pământ şi o pătură în care, mai târziu, am observat că era un copil. Nu scotea niciun sunet şi am crezut că este mort. A venit ambulanţa, medicii au luat copilul pe o targă şi au plecat imediat“, a spus Georgiana, una dintre angajatele magazinului.

Cei doi concubini locuiau în apartamentul cu numărul 84 din blocul T10 de pe Bulevardul Tomis, nr. 283. Pe lista de întreţinere, la apartamentul cu numărul 84, este trecută Mihaela Năstase.

Felicia Piron, concubina italianului, a fost transportată la Urgenţa Spitalului Judeţean Constanţa

simeon stalpnicul png

UPDATE 18.35 - Procurorii şi criminaliştii au urcat în apartamentul de la balconul căruia s-a aruncat italianul cu copilul în braţe, pe care îl învelise într-o pătură.

UPDATE 18.30 - Medicul legist Mihai Onciu: „Bărbatul a murit pe loc cu grave traumatisme la nivelul capului şi în regiunea cefalică“.

UPDATE 18.26 - Psihologul Roxana Onea crede că tragedia s-a produs pe fondul unui conflict în familie. „Omul a dat dovadă de egoism, pentru că nu s-a aruncat singur. Probabil că a înjunghiat-o pe ea şi, în ideea că nu a reuşit s-o omoare, a pedepsit-o luându-i copilul, convins fiind că nu are cum să scape dacă se aruncă de la etajul nouă. Egoismul lui a fost dus la maximum", a spus psihologul.

UPDATE 18.18 - Adrian Bavaru, consulul Italiei la Constanţa: „Este cel mai grav caz de până acum. Nu am mai auzit de niciun astfel de caz la Constanţa. Au mai fost înregistrate doar cazuri uşoare, cum ar fi de furt, dar de aşa amploare niciodată".

UPDATE 18.05 - Bărbatul decedat se numea Giuseppe Sinochiaro, iar concubina sa este Felicia Piron, de 35 de ani. „A fost un conflict între cei doi concubini, cel mai probabil pe fondul geloziei. Victima a fost înjunghiată în zona şoldului, dar este cooperantă, viaţa nefiindu-i pusă în pericol“, a declarat comisar şef Dumitru Catană, comandantul inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa.

La faţa locului au ajuns medicii legişti şi încă este aşteptat un procuror pentru efectuarea cercetărilor. Vecinii sunt cei care au apelat 112.

Vecinii celor doi concubini spun că Sinochiaro avea o firmă de transport, iar în ultima vreme cumpărase foarte multe TIR-uri. „Nu a mai putut să plătească maşinile şi ar fi vrut să vândă apartamentul. Femeia nu a fost de acord“, spune Iusein Ener, un vecin al celor doi.

UPDATE 17.58 „Copilul este în stare gravă. Colegii mei, de la Urgenţă, l-au intubat“, a declarat Rodica Tudoran, şeful Unităţii de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean Constanţa.

UPDATE 17.55  Vecinii spun că bărbatul s-a aruncat de la geamul apartamentului cu nr. 94 din blocul T10, pe care îl închiriase.

Tot ei spun că femeia se numeşte Felicia, iar pe copil Giuseppe. Italianul şi românca se căsătoriseră în urmă cu aproape 4 ani. În urmă cu trei zile mai avusese loc o ceartă în familia celor doi.

Vecinii spun că bărbatul este cetăţean italian şi obişnuia să se certe destul de des cu soţia, informează Adevărul de Seară Constanţa.

Bărbatul s-a aruncat de la etajul 9 al blocului, în braţe cu micuţul de aproximativ 3 ani, după ce şi-a înjunghiat de două ori soţia. Cadavrul cetăţeanului nu a fost încă ridicat de pe spaţiul verde din faţa geamurilor.

Poliţiştii spun că bărbatul a murit, dar copilul de aproximativ 3 ani încă trăieşte. Este însă în stare foarte gravă, iar şansele de supravieţuire sunt minime.

bianca dragusanu niculae badalau gabi badalau jpeg
Florin Piersic Jr  la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) Foto Kanal D JPG
george burcea in rolul lui lurch jpg
cub anamaria prodan reghecampf png
culita sterp daniela iliescu jpg
rebeca pascu jpg
cub andreea antonescu png
florin piersic jr sufera de depresie jpg
Fumator - tigara - bricheta FOTO Shutterstock
Ronaldo, cu nasul spart în partida Cehia - Portugalia FOTO EPA EFE
image
image
image
image
foto1 original reuniunea liderilor 28 noiembrie 2022 016 jpg
foto 9  pisanii (facebook) jpg
trenul regal jpg
pelerinaj jpg
shutterstock 1297116610 jpg
rebeca pascu jpg