Şi-a ipotecat casa pentru a-şi mări penisul. E disperat pentru că măsoară doar 7 cm

article 2693994 1fad5e6d00000578 817 634x549 jpeg
Bărbatul are 45 de ani şi e din AmericaFoto: Arhiva Click

Un bărbat şi-a ipotecat casa pentru a îşi face încă o operaţie de mărire a penisului. El a cheltuit deja 45.000 de dolari şi vrea să dea alţi 68.000 de dolari în plus.

Mike, în vârstă de 33 de ani, suferă de o boală rară: penisul lui măsoară doar şapte centrimetri când e erect şi este considerat, în termeni medicali, un micropenis. Condiţia afectează doar 1% dintre bărbaţi.

În 2012, Mike s-a operat prima dată pentru a-şi mări organul sexual, dar o îmbunătăţire semnificativă.

"Penidul meu e ca al unui bebeluş. Înainte de operaţie, era de 2-3 cm, acum are 4 cm. Erecţia măsoară în jur de 7 cm", a povestit bărbatul, care trăieşte în Australia.

Nemulţumit de rezultate, el a planificat o altă operaţie, de 18.000 de dolari. Mai mult, australianul ar mai putea să facă o a treia operaţie, mult mai serioasă, al cărei cost s-ar putea ridica la 50.000 de dolari.

Cu toate că e un bărbat sănătos, Mike a povestit că micropenisul i-a dăunat grav vieţii sexuale şi încrederii în sine. Relaţiile, chiar şi cele de prietenie, au fost greu de întreţinut, iar la şcoală a fost ţinta abuzurilor verbale, care au dus la depresie.

A făcut sex doar de două ori, prima dată la 24 de ani, cu o iubită pe care o avea de trei luni. A doua oară când a făcut sex, Mike avea deja 30 de ani.

Complexat de penisul lui, australianul nu a jucat niciodată niciun fel de sport de echipă, de frică să nu fie văzut gol de alţi bărbaţi.

În ciuda greutăţilor, Mike nu a avut cu cine să vorbească despre probelemele lui, pentru că nu există informaţii privind această boală. Mai mult, i-a fost foarte greu să găsescă un chirurg, tocmai pentru că nu a avut unde să caute.

Însă Mike e mulţumit cu doctorul care l-a operat prima dată şi care va face următoarele intervenţii. El susţine că bărbaţii care suferă de această boală trebuie să meargă la şedinţe de terapie şi să caute variante pentru a se opera.

cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
andreea marin si cove jpg
maurice munteanu
Amal și George Clooney (8) jpg
david si victoria beckham
horoscop
valeria condrea
stalpu lucrare canalizare (1) png
telefon imagine ilustrativa foto Daniel Guță jpg
image
image
image
image
foto1 pelerinaj 2021 INQUAM Photos Liviu Chirica jpg
harry charles jpg
foto1 dolari shutterstock 253550602 jpg
foto caseta avere   birou arhiva persoanala Alexandru Arsinel jpeg
criza energetica bec econom jpeg
meghan markle 1 jpg