Şi-a strâns soţul de «bijuterii» pentru a-şi recupera inelul

Maryann Scott, în vârstă de 49 de ani, şi-a dat seama că inelul primit în dar de la soţul ei a dispărut din caseta în care îl ţinea de obicei. Speriată că va rămâne fără bijuteria ce valora 15.000 de dolari, mai ales că bărbatul îi intentase divorţ, ea a încercat să-l convingă să i-o înapoieze.

Iniţial l-a ameninţat cu un cuţit de bucătărie, dar, văzând că nu reuşeşte să-l impresioneze, a trecut la o măsură radicală. Maryann i-a apucat cu mâna "bijuteriile", strângându-l vreme de două minute. "Soţul ei a declarat că a prins-o de încheietura mâinii, încercând s-o facă să dea drumul testiculelor", scrie în raportul poliţiei, potrivit TCPalm.com.

Imediat ce s-a eliberat, el a sunat la numărul de urgenţă, iar pentru a fi mai convingător şi-a fotografiat partea vătămată, cu un aparat pus la dispoziţie de către poliţişti. Urmele roşiatice rămase după agresiune au fost suficiente pentru ca femeia să fie pusă sub acuzare, pentru agresiune. Autorităţile nu precizează dacă Maryann a reuşit până la urmă să-şi constrângă soţul să-i înapoieze inelul.

cub silvia chifiriuc png
Mama copilului mort în Găești 3 jpg
cub casă stela popescu png
cub regina elisabeta doliu (1) png
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
Alexandru Arsinel FOTO Mediafax
cub loredana groza png
BeFunky collage (13) jpg
hipertensiune pexels com jpg
parlamentul european foto adevarul
image
image
image
image
elevi scoala inquam jpeg
BeFunky collage (13) jpg
cub regina elisabeta doliu (1) png
acoperamantul maicii domnului foto stefan cojocariu jpeg
arsenie boca icoana jpeg
colaj   manea  vietnam  captura video jpg