Şi-a tăiat singur limba să scape de sforăit


    Şi-a perforat limba, săpând două canale în partea din spate a acesteia
Şi-a perforat limba, săpând două canale în partea din spate a acesteia

Premieră mondială! Medicul chinez Zhang Xiangmin şi-a operat singur limba pentru a scăpa de sforăit! El a recurs la această intervenţie chirurgicală din disperare că soţia îl trezea toată noaptea.

De ani de zile nu a mai avut nici o noapte liniştită! Doctorul Zhang Xiangmin din Changsha, provincia Hunan, era trezit mereu de soţie, care nu mai suporta sforăitul său. Femeia îi striga mereu să se întoarcă pe o parte, ca să nu “mai facă precum tractorul”!

Îl certa şi îl ameninţa că, dacă nu face ceva, se duce să doarmă în altă cameră.

În ultima vreme, femeia începuse chiar să-i spună că va divorţa de el, dacă nu se operează să scape de sforăit. Încăpăţânat, chinezul nu a conceput să-şi dea corpul pe mâna altui medic.

Şi-a introdus două tubuleţe în canale
Şi-a introdus două tubuleţe în canale

Aşa că şi-a tăiat singur limba! Culmea este că operaţia, pe care şi-a făcut-o acum trei luni, i-a reuşit, deşi a riscat să se nenorocească pe viaţă. I-a fost foarte greu, însă a izbutit să-şi introducă două tubuleţe de plastic prin canalele pe care şi le-a făcut în partea din spate a limbii.

Noaptea, le prinde pe dinţi ca să împiedice limba să cadă, ceea ce produce sforăitul. “Metoda nu afectează vorbirea normală şi mâncatul şi este foarte sigură”, a dezvăluit Zhang Xiangmin, într-o conferinţă de presă pe care a susţinut-o acum două zile. Sforăitul, care se asociază cu apneea obstructivă, este foarte periculos pentru sănătate. Poate să ducă la atac de cord, congestie cerebrală, creşterea tensiunii arteriale, oboseală permanentă şi îngrăşare.

S-a refăcut perfect după operaţie
S-a refăcut perfect după operaţie

Click! SPUNE:

Există mai multe cauze din care apare sforăitul. Cel cauzat de limbă este puternic, neregulat şi dispare când te întorci pe o parte. Sforăitul se asociază cu sindromul de apnee obstructivă, care constă în tulburări de respiraţie cu mari riscuri pentru sănătate. Netratat, poate duce la boli grave şi chiar la moarte.

Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
Dan Negru, prezentoator Kanal D
shutterstock 165207755B jpg
1 horoscop luna noua in berbec jpg jpeg
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO
adrian romcescu mp4 thumbnail png
cub claudia patrascanu gabi badalau png
cabral dominicana jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
Parasutistii comemorati la Jilava FOTO Fundatia Gavrila Ogoranu crop jpg
image
image
image
image
bear grylls a mancat excremente de urs in romania jpg
foto1 la sfinxB jpg
shutterstock 165207755B jpg
minivacanta 1 decembrie jpg
foto 1 bec economic jpg
Screenshot 2022 11 29 at 21 10 20 png