Şi-a tatuat personajele din Avatar

Ultima actualizare:

Un tatuator din Cons-tanţa s-a adaptat noului val şi face tatuaje cu personajele din filmul "Avatar". Ştefan Dogaru a schiţat deja cele trei modele.

Alexandra (20 de ani), din Constanţa, a fost primul client care şi-a tatuat pe mână celebrele personaje: Neytiri, Jake şi pasărea Ikran din pelicula lui James Cameron cu încasări record.

„Mi s-au părut drăguţe personajele, aşa că am decis să-mi fac un astfel de tatuaj. Şi filmul mi-a plăcut", a declarat tânăra. Pentru tatuajul pe care şi l-a făcut pe mână, ea a plătit 300 de lei. Întreaga operaţiune a durat mai bine de 40 de minute.

Artistul dă asigurări că durerea este suportabilă. Pielea se vindecă în aproximativ o săptămână. La început apare roşeaţă, apoi mâncărime, după vindecare.

„Acul nu trebuie să perforeze al doilea strat de piele. Culorile pe care le folosesc sunt vegetale, aşa că oamenii nu trebuie să-şi facă probleme", a declarat tatuatorul.

image

Filmul „Avatar" face furori în toată lumea. În România, a fost văzut de peste 580.00 de cinefili şi a avut încasări de peste 4,2 milioane de dolari.

Povestea de dragoste dintre Jack şi o frumoasă „localnică" de pe Pandora, „planeta satelit" construită de regizor cu multă imaginaţie, a bulversat milioane de oameni. Unii au suferit chiar depresii după ce au văzut filmul, alţii chiar s-au sinucis, supăraţi că nu pot trăi ca pe Pandora.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
familie  foto   Shutterstock jpg
clickpentrufemei.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net