Şi-a ucis bebeluşul în spital, că plângea

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Caz şocant la Spitalul de Urgenţă Galaţi: o tânără din Tulcea este suspectată că şi-ar fi dat bebeluşul cu capul de pereţi până când l-a lăsat fără suflare.

Nicoleta Munteanu, în vârstă de 26 de ani, din comuna Smârdan, judeţul Tulcea, este cercetată de Poliţie, după ce, în noaptea de duminică spre luni, şi-a ucis bebeluşul, chiar într-un salon al Maternităţii Spitalului de Urgenţă Galaţi.

Femeia le era cunoscută inspectorilor sociali de la Protecţia Copilului Tulcea pentru că, în ultimii ani, şi-a dat în plasament ceilalţi cinci copii.

Ea s-a internat zilele trecute în spital, la doar două săptămâni după ce a dat naştere unui băieţel, cel de-al şaselea copil al său. Ieri dimineaţă însă, asistentele, alertate de mămicile din saloanele alăturate care auziseră copilul plângând şi bufnituri repetate în pereţii salonului în care se afla Nicoleta, l-au găsit pe nou-născut fără suflare şi plin de vânătăi. Tânăra mamă a susţinut că micuţul a căzut din pătuţ.

Vezi şi:

«Au scos geamănul care creştea în mine»

Botoşani: Copil de 10 luni scăpat într-o oală cu apă clocotită

Traian Băsescu: «România a devenit o ţară plină de mămici şi bebeluşi»

Bebeluşul care are propriul Rolls-Royce

„Am vrut să-i dau sân şi l-am scăpat pe jos", s-a justificat Nicoleta Munteanu. Cadrele medicale spun însă că bebeluşul avea multe vânătăi la cap, ca şi cum ar fi fost lovit.

Mai mult, celelalte mămici spun că Nicoleta s-ar fi plâns că micuţul nu doarme şi este gălăgios. Nicoleta Munteanu va trebui acum să le dea explicaţii poliţiştilor.

"Concluziile preliminare, în urma necropsiei efectuate de medicul legist, arată că decesul copilului a survenit în urma unui traumatism cranio-cerebral. Urmează ca mama să fie audiată şi să se stabilească cu exactitate modul în care a survenit decesul", ne-a declarat comisarul Cristina Tatulici, purtător de cuvânt al IPJ Galaţi.

"Tânăra s-a internat după ce nu mâncase mai multe zile la rând şi susţinea că are probleme de sănătate. În cursul nopţii însă, bebeluşul a decedat"Nicolae Bacalbaşa, purtător de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Galaţi

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Euro dolari lei bancnote bani FOTO Shutterstock jpg
avioane parcate aeroport aterizare avion frankfurt shutterstock 1702941451 jpg
foto1 examen bac jpg
luca italianul 2 k6fi jpg
tigaie depositphotos1 jpeg
maia sandu1 jpg
Stefan cel Mare png
ceai freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net