Și-au făcut ultimele «reparații» înainte de Paște! Câte suportă Luciu pentru frumusețe!

Ultima actualizare:

    Nicoleta Luciu
Nicoleta Luciu

La Nicoleta Luciu, „Iepuraşul" de Paşte a venit mai repede. După cum se ştie, bruneta este obsedată de aspectul fizic, aşa că ce cadou era mai potrivit, dacă nu un tratament de înfrumuseţare?!

Ieri dimineață, înainte să se apuce de frământat cozonaci şi pască, Nicoleta Luciu (33 de ani) a trecut pe la clinica medicului Kasem Abu Baker, pentru a-şi mai face ceva la față. De câteva luni bune se luptă să scape de coșuri, așa că bruneta a suportat cu stoicism alte înțepături: injecții cu aminoacizi.

Tot ieri, Luciu a suportat şi un tratament cu laser

ad
ad

După, a urmat, un tratament cu laser, la finalul căruia Luciu s-a declarat foarte fericită. Aceste proceduri costă între 300 și 500 de euro, pe ședință, și trebuie repetate lunar. „Acum sunt mulţumită. Arată foarte bine şi nu m-a durut aşa tare. Domnul doctor are o mână uşoară", a spus Nicoleta, pentru Click!

Tot ieri, Luciu a suportat  şi un tratament cu laser
Tot ieri, Luciu a suportat şi un tratament cu laser

După Paște, bruneta va reveni la clinică, pentru a rezolva o problemă mai veche şi destul de deranjantă: ridurile de pe gât. Cu ajutorul firicelelor de colagen care i se vor injecta în şanţurile inestetice, în doar cinci minute gâtul vedetei va arăta ca la 20 de ani.

Simona Traşcă, încântată de noul nas

trasca
trasca

După ce la 8 aprilie a fost operată de acelaşi medic, în cadrul Spitalului „Monza”, Simona Traşcă (34 de ani), alias „Pamela de România”, a fost ieri să-și scoată bandajele de la nas. Mai bine de cinci ore a durat intervenția de acum zece zile, dar sexoasa și-a rezolvat și problema de la nas (nu putea respira corect, n.r.), și pe cea de la sâni (implanturile siliconice îi fuseseră montate greşit și avea dureri cumplite, n.r.).

trasca
trasca

trasca
trasca


    trasca
trasca
image
image
image
image
image
image
femeie musca politisti jpeg
Kefalonia, Grecia FOTO Shutterstock
Derinkuyu orasul subteran FOTO wikipedia org jpg
Casă curată și frumoasă, Foto Pixabay (2) jpg
tatuaj henna freepik jpg
gradina freepik jpg